Finland

Sokkipotkut! Juontaja Kimmo Sainiolle tylysti kenkää Sanoman radiokanavalta - julkaisi avoimen tilityksen: "En voi kuin ihmetellä"

Hitmix-radiokanavan iltapäivälähetysten juontaja, pitkän linjan radioääni Kimmo Sainio, 41, on saanut potkut Sanoman radiokanavista. Juontaja tiedottaa asiasta Instagram-tilillään. 

- Potkut? Olen aina ollut rehellinen asioistani ja aion olla nyt myös. Oloni on vähintäänkin epäuskoinen kun muutamia viikkoja sitten myönnetty palkankorotus muuttuikin nyt irtisanomiseksi. Miten tässä näin kävi, en tiedä oikein itsekään.

- Olen tehnyt 13 vuotta uraani (lähes) samalle talolle, ensin Metroradio Finland ja sitten Sanoman ostettua sen, jatkoin vanhana työntekijänä heillä. Kaikki, jotka mut tuntee, tietää mun työmoraalin. Mä tiedän, että tässä ei ole mitään henkilökohtaista ja en ole tehnyt mitään väärää. Päinvastoin. Siksi en voi kun ihmetellä tätä päätöstä mikä mulle nyt tuli.

Lue myös: Oku Luukkainen ulos Radio Novalta ja suosikkiohjelmasta - radiotähti paljastaa nyt syyt sokkiuutisen taustalla: "Valitettavasti jostain joutuu luopumaan"

Kimmo jatkaa vielä hetken HitMix-kanavan iltapäivälähetysten juontajana. Pettyneen oloinen juontaja kuitenkin näkee asiassa valoisankin puolen. 

- Olen yllättynyt, pettynyt ja toiveikas samaan aikaan. Yllättynyt siksi, että mulle ei löytynyt paikkaa näin isosta talosta, joka on ollut mulle kuin perhe. Pettynyt siksi, että mun työpanos ei riittänyt vaikka annoin kaikkeni ja vähän ylikin. Toiveikas siksi, että nyt ensimmäistä kertaa näen, onko mulle töitä muualla. Niin, nyt olen vapaana ensimmäistä kertaa 13 vuoteen. Mua jännittää se, että olenko näiden vuosien aikana jäänyt alalla olevien toimijoiden mieleen. Näkeekö joku mussa potentiaalia tekijäksi työpaikalleen. Saa lähestyä. Vielä ei ole kuitenkaan hyvästien aika, enkä ole pystynyt edes miettimään sinne asti. Toki koen, että omalla tavalla on ainutlaatuista kun voin päättää HitMix-urani ja Nelonen Media urani suorassa lähetyksessä. Sitten kun sen aika on. Sitä ennen bileet jatkuu ja senkin jälkeen jossain muualla!

Lue myös: Sokkiuutinen radion suosikkiohjelmasta: Oku Luukkainen yhtäkkiä ulos Retroperjantai-show'sta! 

Lue myös: Näin hurjasti radiojuontajakaunotar Heidi Suomi on muuttunut vuosien varrella: julkaisi itsestään kuvia seksikkäänä punapäänä, vaaleassa barbie-lookissa ja kynityssä tukassa - katso kuvat! 

Football news:

Rivaldo: For Messi, PSG is a good option. The coach is an Argentine, and Leo will play with Neymar again
Ex-coach of Fiorentina and Bordeaux Paulo Sousa took charge of the Polish national team
Mandzukic on Milan and Zlatan: It is important to instill fear in your opponents. We have a lot of experience
The football Association of the Czech Republic said that Bican 821 scored a goal. Ronaldo has 760
The youngster is Interested in Arsenal lease. He decides together with his family
Against Barcelona in the Cup - a small Catalan club that has already knocked out Atletico. Here we picked up and launched the career of Alba
Aguero has contracted the coronavirus