Finland

Testissä 6 meikkivoidetta: Kaksi ansaitsi täydet pisteet – ”Saattaa olla paras koskaan kokeilemani”

Hyvä meikkivoide haussa? Siinä tapauksessa kannattaa lukea näiden kuuden tuotteen arviot.

Testissä ei ollut lainkaan huonoa meikkivoidetta.

Elizabeth Arden Flawless Finish Liquid Foundation, 46,90 € / 30 ml

Arvosana: 4½ / 5

Lupaus: Ihoa hoitava meikkivoide sisältää muun muassa hyaluronihappoa ja C- ja E-vitamiinia, joiden ansiosta iho sekä tuntuu että näyttää virheettömän raikkaalta jopa 24 tunnin ajan. Kevyt ja pitkäkestoinen meikkivoide kestää sekä kuumuutta että kosteutta, ehkäisee ihon kiiltoa eikä asetu ihon juonteisiin eikä huokosiin. Meikkivoide heleyttää ja kirkastaa ihoa ja saa sen tuntumaan nuorekkaan kimmoisalta, kosteutetulta ja hehkuvalta.

Kokemus: Tämä meikkipohja toimisi erityisesti aikuisemmalle ja jo ikääntyneelle iholle! Toimii se toki myös kolmekymppisellä iholla, joka ei kaipaa kuin kauniin kevyen peiton. Tulos ei ole erityisen kuulas, muttei aivan mattainenkaan – siis hyvä keskitien kulkija. Jo levittäessä tuntee laadun: voide liukuu iholle sileänä ja tasaisena ja asettuu nätisti paikoilleen ohueksi kerrokseksi. Meikistä tulee luonnollinen ja kaunis, meikkivoide ei tunnu iholla miltään ja pysyy hyvin koko päivän.

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation, 42 € / 30 ml

Arvosana: 4½ / 5

Lupaus: Vedenkestävä, juokseva meikkivoide, joka antaa hehkuvan ja luonnollisen lopputuloksen. Puolipeittävä koostumus tuntuu kevyeltä iholla ja näyttää raikkaalta. Häivyttää ja peittää ihon epätasaisuuksia ja tasoittaa ihon sävyä kuivattamatta.

Kokemus: Tämäkin voide toimii hyvin. Se levittyy kauniisti, pitää kuosinsa koko päivän ja peittää ja tasoittaa ihoa kunnolla mutta luonnollisen näköisesti. Tällä saa testin kuulaimmat ja hehkuvimmat kasvot, kuten voiteen nimikin jo lupaa.

Mac Studio Radiance Face and Body Radiant Sheer Foundation, 36 € / 50 ml

Arvosana: 4 / 5

Lupaus: Kulttiaseman saavuttanut meikkivoide, joka tunnetaan erityisesti punaisilla matoilla ja muotinäytöksissä ympäri maailman. Meikkitaiteilijoiden ja -fanien suosima tuote lupaa keveyttä ja heijastaa valoa niin, että iho näyttää luonnolliselta mutta vielä hieman paremmalta.

Kokemus: Tämä tuote toimii hyväihoisella, sillä se ei peitä lähes mitään, vaan vain tasoittaa ihon pintaa ja sävyä. Ero on samalla pieni ja iso: jos pitäisi arvata, iho näyttää meikittömältä, mutta samaan aikaan paljon todellisuutta tasaisemmalta ja terveemmältä. Lopputulos on raikas ja hehkuu kosteutta. Kuiva- ja normaali-ihoisen arkituote hetkiin, joina meikkivoiteelta ei kaipaa peittävää kerrosta. Tai jos meikkipakkisi ja -budjettisi antaa periksi, tätä voi sekoittaa tuhdimman meikkivoiteen joukkoon tai käyttää kasvoilla niillä alueilla, jotka vaativat vähemmän meikkiä.

Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint Foundation, 53,50 € / 25 ml

Arvosana: 5 / 5

Lupaus: Kosteuttaa, antaa keskitasoisen peittävyyden 24 tunniksi ja miellyttävän, hengittävän tunnun iholle. Sisältää kehäkukka- ja salkoruusu-uutetta sekä E-vitamiinia. Koostumus antaa iholle optisesti virheettömän, hyvinvoivan ja luonnollisen hehkuvan ulkonäön ilman kompromisseja.

Kokemus: Tämä saattaa olla paras koskaan kokeilemani meikkivoide. Se liukuu iholle samettisesti, asettuu ohuesti, peittää juuri sopivasti alleen epätäydellisyydet ja tasoittaa ihon olematta yhtään pakkelimainen. Iho jää kostean kuulaaksi ilman puuteria, puuterin kanssa saa mattaisemman tuloksen. Aivan ihana tuote.

Jane Iredale Liquid Minerals Foundation, 56,85 € / 30 ml

Arvosana: 4- / 5

Lupaus: Kauniisti valoa taittava meikkivoide, värihelmipohja. Kuultava peitto tuo eloa ja hoitavuutta väsähtäneellekin iholle.

Kokemus: Myös tästä voisi tykätä jo ikääntyneempi iho. Koostumus ja lopputulos on melkein ennemmin BB-voidemainen, kevyt ja ihoa tasoittava. Sävyä tulee hyvin, mutta meikkikerros jää ohueksi ja luonnolliseksi, silti melko mattapintaiseksi. Kiva arkituote.

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation, 58,90 € / 30 ml

Arvosana: 5 / 5

Lupaus: Kevyt ja hengittävä meikkivoide antaa peittävän ja hehkuvan lopputuloksen. Mukautuu välittömästi kasvoille ja pehmentää ja häivyttää hienoja juonteita ja epäpuhtauksia. Hehkuva, kohotettu tunne kasvoilla.

Kokemus: Testin peittävin meikkivoide. Tällä saa tosi nätin meikin koko päiväksi. Kuivaihoinen ei tarvitse lainkaan puuteria, pelkällä meikkivoiteella ihosta tulee hehkuva muttei lainkaan kiiltävä. Meikki levittyy kauniisti, peittää todella perusteellisesti ja pysyy paikoillaan iltaan saakka. Kun ihosta haluaa luonnollisemman, meikkivoidetta voi ohentaa esimerkiksi sopivalla kasvovoiteella.

Testaus ja juttu: Vivi Norokorpi, jonka pintakuivalle iholle on usein hyvin hankalaa löytää toimivaa meikkivoidetta.

Testaamme kosmetiikkaa joka torstai. Aiemmat testijutut ovat luettavissa täällä.

Football news:

We will ask you to punish those who unreasonably accused Glick of racism in the match with England. The Polish Football Union will appeal to FIFA
Milan's midfielder Rebic suffered a muscle injury in the match against Verona
Newcastle's budget for the winter is 50 million pounds, although the club has the right to spend 190 million without violating the FFP
Chelsea did not sign Donnarumma in the summer, as they see Mendy as a goalkeeper for years
Lucas Paquette's feat: played for Brazil, flew 8,000 km and created 2 Lyon goals. In less than 48 hours
Pioli about 3:2 with Verona after 0:2: Milan had to suffer. But we saw that the team is mature
Inzaghi pro 1:3 with Lazio: Inter should not lose his head. An hour leading the score, you have to take 3 points