logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Therese Johaug nukkuu samassa sängyssä kilpasiskonsa kanssa – ”Meillä on hyvin läheinen suhde”

Maastohiihdon kärkinimiin lukeutuvilla norjalaisilla Therese Johaugilla ja Ingvild Flugstad Östbergillä on niin hyvä ystävyyssuhde, että he jopa nukkuvat samassa sängyssä.

Asiasta kertoi norjalainen NRK.

– Meillä on erittäin läheinen suhde. Harjoittelemme paljon yhdessä ja leireillä ja olemme myös samassa vuoteessa, Johaug sanoi ja nauroi sen jälkeen NRK:n mukaan.

– Vaikka huoneessa olisi kaksi erillistä vuodetta, minä ja Ingvild olemme silti samassa sängyssä, Johaug jatkoi.Kaksikko jakoi vuoteen viimeksi Kanadan Quebecissä, jossa hiihdettiin maailmancupin kauden viimeiset kilpailut.

Häkeltyneet hotellisiivoojat olivat maininneet hiihtäjille, että huoneessa on kaksi erillistä vuodetta.

– Tiedämme sen, mutta voimme jakaa saman vuoteen, Johaug sanoi.

Luja ystävyys on auttanut kilpailijoita.

Norjalaishiihtäjien kausi päättyi onnellisesti. Östberg voitti maailmancupin kokonaiskilpailun ja Johaug sijoittui kolmanneksi kiilattuaan pisteissä niukasti Krista Pärmäkosken edelle.

– Ihailen sitä, mitä Ingvild on saavuttanut tänä talvena, Johaug sanoi.


All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO