logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Trumpin mukaan Pohjois-Korean ohjus­tukikohdissa ”ei ole mitään uutta”

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin mukaan Pohjois-Korean ohjustukikohtia koskeva uutisointi on ollut virheellistä. Hän kommentoi Twitterissä, että Pohjois-Korean ohjustukikohdissa ”ei ole mitään uutta”.
”Me tiedämme näistä paikoista, joista keskustellaan, ei mitään uutta – eikä mitään tavallisesta poikkeavaa tapahdu. Vain lisää valeuutisia. Olen ensimmäinen, joka kertoo teille, jos asiat menevät huonosti”, Trump kirjoitti.

Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Twiitissään presidentti viittasi The New York Timesin maanantaiseen uutiseen, jossa kerrottiin yhdysvaltalaistutkimuksen paljastuksista, joiden mukaan Pohjois-Koreasta löytyi useita salaisia ohjustukikohtia.

Uutinen lisäsi epäilyksiä siitä, että Trumpin ulkopolitiikka on tehotonta.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Pohjois-Korea laittoi ydin- ja ohjuskokeensa jäihin aiemmin tänä vuonna, mutta Yhdysvaltain ja Etelä-Korean neuvottelijat eivät ole toistaiseksi saaneet selville, kuinka laaja Pohjois-Korean aseohjelma on. Maan johdolta ei myöskään ole saatu lupausta siitä, ettei se jatkossa käytä aseitaan, kertoi uutistoimisto Reuters.

Yhdysvaltojen johto on ilmoittanut, että se jatkaa Pohjois-Korean ydinaseriisunnan tavoittelua.


Themes
ICO