logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Uimakaveri Lauri saunoi Olli Lindholmin kanssa vielä maanantai-iltana – miehen viimeiset sanat painuivat mieleen

Yön laulajan Olli Lindholmin, 54, poismeno järkytti syvästi tämän pitkäaikaista uima- ja saunakaveria Lauria, 74. Lindholm kuoli maanantain ja tiistain välisenä yönä sairauskohtaukseen.

Tamperelainen Lauri kertoo IS:lle puhelimitse, että hän saunoi ja vilvoitteli Lindholmin kanssa Kaupinojan saunalla vielä maanantaina noin puoli seitsemän aikaan illalla.

– Istuin hänen kanssaan vierekkäin yhdet löylyt ja vilpolassa istuttiin myös vierekkäin. Olisimmeko noin parikymmentä minuuttia siinä istuskelleet ja vaihtaneet kuulumisia. Olli näytti hyvinvoivalta ja ruskettuneelta. Oli tullut hiljattain reissusta.

Lauri sanoo, että Olli Lindholm oli kova saunoja ja käynyt Kaupinojan saunalla jo yli vuosikymmenen ajan. Sen ajan saunakaverukset olivat tunteneet toisensa.


Mainos (Teksti jatkuu alla)


Lauri kertoo, että Lindholm oli vaikuttanut maanantaina illalla iloiselta.

– Siinä vaihdettiin kuulumisia. Ei mitään syvällisiä. Sellaisia, että miten menee ja sillä tavalla. Mitä nyt saunakaverit yleensä keskenään höpöttävät saunan lauteilla.

– Lopuksi vielä, ennen kuin Olli lähti, hän sanoi niin, että hän on hyvässä kunnossa eikä ole mitään valittamista, Lauri sanoo ja kertoo, että ne viimeiset sanat painuivat hyvin mieleen.

Lauri sanoo, ettei olisi uskonut Lindholmin tavatessa, että se tapaaminen olisi kaverusten viimeinen.

– Tuntuu järkyttävältä todeta, että niinkin nuori kaveri kuin Olli oli, että lähtee tuosta noin.

Kaupinojan saunaa pyörittävän Tampereen talviuimareiden kunniajäsen Lauri kertoo, ettei vielä tiedä, aiotaanko Lindholmia jotenkin muistaa saunalla. Hän sanoo, että saunalla on tänään huoltopäivä, minkä vuoksi siellä ei ole muita kuin huoltomiehiä paikalla.


Themes
ICO