logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Uutinen Olli Lindholmin kuolemasta luhisti Suvi Teräsniskan keittiön lattialle – ”Ikävä on pohjaton”

Uutinen laulaja Olli Lindholmin kuolemasta tavoitti tämän pitkäaikaisen ystävän ja kollegan Suvi Teräsniskan varhain tiistaiaamuna. Iltapäivällä Facebookissa julkaisemassaan kirjoituksessa Teräsniska kertoo suru-uutisen musertaneen hänet.

– Uutinen saavutti mut myös tänä aamuna ja luhisti keittiön lattialle. Nuku rauhassa Olli. Mun ikävä on pohjaton, laulaja kirjoittaa.


Kirjoituksensa yhteyteen Teräsniska oli lisännyt viiden vuoden takaisen kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Lindholmin ja isoäitinsä kanssa. Kolmikko on kuvassa yhteisellä hiihtoretkellä Ylläksellä.

– Mun molemmat hiihtokaverit on nyt poissa. Jonain päivänä hiihdetään sitten taas kaikki yhdessä ikihangella. Kaikille Ollin läheisille välitän suuret osanotot, Teräsniska kirjoittaa sydämien kera.


Mainos (Teksti jatkuu alla)


Pitkä yhteinen historia

Teräsniskan ja Lindholmin ystävyys sai alkunsa jo vuosia sitten. Kaksikko tutustui toisiinsa jo kauan ennen kuin suuri yleisö edes tiesi, kuka on Suvi Teräsniska. Teräsniska otti tuolloin itse yhteyttä Lindholmiin ja pyysi päästä mukaan keikoille. Hän oli tuohon aikaan vasta 17-vuotias.

Teräsniska ehti olla Lindholmin luotsanneen Yö-yhtyeen taustalaulajana viisi vuotta, ennen kuin laulajan oma ura otti tuulta alleen. Viimeisen keikkansa Yön taustalaulajana Teräsniska teki yhtyeen 30-vuotisjuhlakiertueella vuonna 2011.


– Oma urani oli jo tuolloin kovassa nousussa, mutta koska olin ollut niin olennainen osa Yötä kuluneet viisi vuotta, minun ikään kuin kuului olla mukana vielä juhlakiertueella, muisteli Teräsniska Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa 2014.
Teräsniska on kertonut julkisuudessa Lindholmin ottaneen tämän siipiensä suojaan ja olleen tälle eräänlainen kummisetä. Hän on kutsunut Lindholmia oppi-isäkseen sekä esikuvakseen. Teräsniska on kertonut, että hänen levyttämänsä kappale Maailman kaunein ystävyys kertoo juuri Lindholmista.

Suvi Teräsniska on uransa aikana myös levyttänyt useita Yön kappaleita. Niistä tunnetuimpia ovat Rakkaus on lumivalkoinen sekä Pettävällä jäällä.


Themes
ICO