Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

YouTube-tähti kuoli traagisesti kesken videon kuvausten

Norjalainen suosikkitubettaja Tor ”Apetor” Eckhoff vajosi jäihin.

Tor Eckhoff tunnettiin muun muassa kylpemisvideoistaan.

Norjalainen tubettaja Tor Eckhoff, 57, on kuollut, uutisoi norjalaislehti VG. Lehden mukaan Eckhoff vajosi jäihin viime perjantaina. Onnettomuus tapahtui Jakobs Dam -lammella lähellä Kongsbergin kaupunkia, noin 100 kilometriä Oslosta länteen.

Apetor-nimimerkillä sosiaalisessa mediassa tunnettu Eckhoff oli kuvaamassa lammen jäällä YouTube-videota, kun hän yllättäen vajosi jäihin. Sivullinen henkilö kuuli lammelta avunhuutoja ja hälytti apua.

Norjan poliisin mukaan Eckhoff oli tapahtuma-aikaan jäällä yksin. Sukeltajat löysivät hänet lammesta, ja hänet kuljetettiin helikopterilla Oslon sairaalaan. Hän kuoli sairaalassa lauantaina läheisten läsnäollessa.

Eckhoff teki YouTubeen erilaisia erä- ja ulkoiluaiheisia videoita. Hänellä on YouTubessa 1,2 miljoonaa seuraajaa ja suosituimmilla videoilla on kymmeniä miljoonia katsontakertoja. Videoillaan Eckhoff esimerkiksi liikkui jäällä tai vietti aikaa jäisellä vedellä täytetyssä kylpyammeessa.

Eckhoffin avopuoliso kertoo VG:lle miehensä olleen hyvin ylpeä saavutuksistaan sosiaalisessa mediassa.

– Ikävöimme häntä kamalasti, eikä ikävä katoa koskaan. Hän on ollut kaikki kaikessa minulle ja pojallemme, avopuoliso sanoo.