Montenegro

Bečić: Pred Barom jasna vizija dinamičnog progresa i modernizacije lokalne uprave

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, 24. novembar, Dan opštine Bar, čestitao je predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću i predsjedniku Skupštine opštine Miću Orlandiću.

“Povodom 24. novembra – Dana oslobođenja Bara, koristim priliku da Vam u ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, čestitam ovaj važan datum koji s ponosom obilježavamo diveći se svima onima koji su žrtvovali svoje živote za ideale slobode, dok su svojom borbom za antifašističke vrijednosti zaslužili duboki pijetet budućih generacija”, kazao je Bečić.

Kako je dodao, ovaj povod nas obavezuje na poštovanje odbranjenog građanskog i multietničkog karaktera Crne Gore, po kojem je Bar nadaleko čuven, te podstiče na nastavak osiguranja opšteg prosperiteta grada na dobrobit svih stanovnika Bara i države Crne Gore u cijelosti.

“Uz iskreno uvjerenje da pred Barom stoji jasna vizija dinamičnog progresa i modernizacije lokalne uprave u pravcu podizanja njene efikasnosti, što direktno podstiče ravnomjeran i održiv razvoj opštine, još jednom koristim priliku da Vama i svim građanima čestitam Dan oslobođenja Bara“, zaključio je Bečić.

Football news:

Carlo Ancelotti: I have a huge desire to lead Everton to the Champions League
Conte suspended for 2 matches for insulting the referee
Granovskaya on Tuchel: It is not easy to change a coach in the middle of the season, but we are happy to get one of the best coaches in Europe
Thomas Tuchel: I thank Chelsea for their trust, it feels amazing. We all respect Lampard's work
Chelsea will commemorate sportsmen victims of the Holocaust before the match against Wolverhampton
Tuchel has taken charge of Chelsea
Barcelona has confirmed that the presidential election will be held on March 7