logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Montenegro

Degenek SPAKOVAO KOFERE, ali da li će nazad u Zvezdu?

Reprezentativac Australije se oprostio od navijača Al Hilala. Mogu li crveno-beli da ga vrate?

degenek Foto: MN Press

 Odlaskom Vujadina Savića na Kipar, Crvena zvezda je ostala sa trojicom klasičnih štopera u timu - Nemanja Milunović, Srđan Babić i Radovan Pankov - pa je za očekivati da će do kraja prelaznog roka na "Marakani" pokušati da angažuju još nekog centralnog defanzivca.

Hoće li to biti Miloš Degenek, kom je u Al Hilalu saopšteno da može da traži drugi klub i koji se na društvenim mrežama već oprašta od navijača arabijskog kluba?


Ne kriju crveno-beli da bi voleli da ponovo angažuju australijskog reprezentativca, a i sam igrač je isto poručio, ali prepreka postoji - obeštećenje.


Al Hilal je Degeneka doveo iz Zvezde prošle zime za 3.600.000 evra, pa je teško poverovati da će ga tek tako pustiti. Pitanje je hoće li se, čak, zadovoljiti ponudom manjom od 2.000.000, a jasno je da u Crvenoj zvezdi tako nešto ne mogu da isprate.

Ostaje im, dakle, da čekaju i nadaju se da će klub iz Saudijske Arabije na kraju popustiti jer je zamena već dovedena u liku južnokorejskog štopera Jang Hjun Soa.

Degenek je spakovao kofere, još (samo) da vidi kuda će...

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO