Montenegro

Demokrate tvrde da nisu dale imena medijima

Demokratska Crna Gora ne stoji, kako kažu, iza medijskih navoda o kadrovima iz reda te partije koji će upravljati određenim resorima u budućoj Vladi Crne Gore. U toku je jedna od faza pregovora o formiranju nove, demokratske i proevropske Vlade, u okviru koje će se usaglasiti kadrovska rješenja shodno dogovorenim principima, saopštile su večeras Demokrate.

<<<CdM saznaje: Zdenka Popović na čelu Ministarstva rada i socijalnog staranja>>>

“Demokratska Crna Gora će u konačnom predložiti kompetentne kadrove za upravljanje odgovarajućim resorima, na osnovu odluka nadležnih organa Partije saglasno Statutu. Sve do donošenja konačnih i zvaničnih odluka Partije, personalna rješenja koja se pominju u javnosti predstavljaju medijske špekulacije”, dodaju u saopštenju.

<<<Krapović ministar vanjskih poslova, Koprivica pravde>>>

CdM je danas objavio da je kandidatkinja za ministarku rada i socijalnog staranja funkcionerka Demokrata Zdenka Popović, a njene partijske kolege Dragan Krapović i Momo Koprivica kandidati za  Ministarstvo vanjskih poslova, odnosno Ministarstvo pravde. Međutim, CdM nije naveo da je Demokratska Crna Gora izvor ovih informacija.

Football news:

The streets of Naples and Buenos Aires are very sad. This day is a tragedy for millions
Manchester City reached the 1/8 final of the Champions League
The world says goodbye to Maradona. Even the English forgot about the Hand of God and recognized the greatness of the legend
Mourinho bought the Hamon Region for 500 pounds. He promised this if the defender does not beat Mahrez
River paid tribute to Maradona. Diego played for the club's superclasico Rivals
Unknown stories about Diego: as a child, there was not enough food for the whole family, my mother skipped dinner, at the first job I poisoned cockroaches
Pele on Maradona's death: I lost a great friend and the world is a legend