Montenegro

Đukanović: Razvoj i obogaćivanje turističke ponude unaprijediće kvalitet žitelja Gusinja

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 5. avgusta – Dana Opštine Gusinje, predsjednici Opštine Aneli Čekić, predsjedniku Skupštine opštine Dženadinu Radončiću, odbornicima i svim građanima Gusinja uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Ove godine Gusinje svoj praznik obilježava u uslovima pandemije novog korona virusa, koja je pogodila našu zemlju, i cijeli svijet.  U suočavanju sa tim novim izazovom zdravstveni sistem i sve državne institucije Crne Gore na svim nivoima pokazale su
visok stepen organizovanosti i odgovornosti. U tome svoje mjesto i ulogu ima i lokalna uprava Gusinja. Moramo odlučno i solidarno raditi na umanjenju štete od socijalnih i ekonomskih posljedica COVlD-19″, napisao je predsjednik u čestitki.

Uvjeren je, kako je rekao, da će lokalno rukovodstvo, u saradnji s Vladom, i u ovim novim okolnostima odgovorno raditi na valorizaciji raspoloživih resursa u cilju održavanja i dinamiziranja redovnih aktivnosti na razvoju infrastrukture, obogaćivanja turističke ponude i podsticanja privredne djelatnosti, čime će se kvalitet života žitelja Gusinja dodatno unaprijediti, u čemu značajno mjesto ima i naša agilna gusinjska dijaspora.

“Još jednom vam čestitam praznik, uz želje za dobro zdravlje građana Gusinja i  srdačne pozdrave”, zaključio je predsjednik Crne Gore.

Football news:

Atletico are in talks with Arsenal to buy out Torreira
Kulusevski scored with the sixth touch and the first shot for Juve-this is crucial in the debut victory of coach Pirlo
Real Madrid was the first in La Liga to release 4 players born in the 2000s
Messi says goodbye to Vidal: I always thought you were a phenomenon. Our paths will cross again
Zidane about 0:0 with Sociedad: Real Madrid lost two points. Overall, we played well
Real Madrid have lost points in 1 La Liga game in 5 of the last 8 seasons as Champions
Andrea Pirlo: I don't want to just copy someone's ideas, I have my own