Montenegro

Igor Vušurović za razvoj odbojke u Crnoj Gori

Upravni odbor OSCG, na današnjoj sjednici održanoj u Podgorici, donio je odluku o angažovanju Igora Vušurovića, osvajača zlatne olimpijske medalje i bivšeg odbojkaškog reprezentativca Crne Gore na mjesto saradnika za razvoj odbojke.

Na dnevnom redu sjednice kojom je predsjedavao Cvetko Pajković, predsjednik UO OSCG, takođe je bilo i razmatranje uticaja novih mjera NKT na domaća takmičenja pod okriljem OSCG, a nakon anketiranja svih učesnika seniorskih takmičenja i na osnovu njihovih izjašnjenja, donijeta je odluka da se takmičenja nastave u seniorskoj kategoriji.

Upravni odbor je takođe usvojio i izvještaj o organizaciji Evropskog prvenstva za kadetkinje, koje je održano u Podgorici, a na osnovu izvještaja supervizora Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV) konstatovano je da je organizacija bila odlična.

Upravni odbor je takođe usvojio i Pravilnik o kriterijumima i načinu izbora najboljih i najperspektivnijih, a novina je da će se od ove godine birati i najbolji igrači u inostranstvu i najbolji treneri u domaćem prvenstvu, uz najbolje igrače u domaćem prvenstvu i najperspektivnije, koji su se i do sada birali.

Football news:

Milan had rented the midfielder, Torino Meite until end of season with option to buy
Ramos played on painkillers with Athletic due to knee problems
Barcelona's presidential election is scheduled to take place on March 7
Sir Alex Ferguson: Fortunately, I was retired when I watched Liverpool play in the last two years
Well, Wayne Rooney is now a coach. It's great that we saw his career - and now we can remember everything
Neymar: There is a lot of envy and hatred in social networks. The real Neymar is known by friends, family and colleagues
Neymar: Thank God for the charisma. I have a gift to be different from the rest