Montenegro

Incident u Rožajama, priveden maloljetnik: Vršnjaka ubo nožem ispred škole

U tuči koja se juče, oko 10 sati, dogodila u dvorištu Osnovne škole „25. maj“ u Rožajama povrijeđen je maloljetnik, kojeg je nožem u predjelu lijeve ruke ubo njegov vršnjak, piše Dan.

Povrijeđenom maloljetniku je ukazana prva pomoć u Hitnoj službi u Rožajama, a potom je prevezen u Opštu bolnicu Berane, gdje je zadržan.

Prema informacijama iz Osnovnog državnog tužilaštva, tinejdžeri su se posvađali, a nakon kraće prepirke jedan maloljetnik je vršnjaka ubo nožem u lijevu ruku nanoseći mu posjekotinu.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon što je ranio vršnjaka, osumnjičeni maloljetnik je pobjegao, ali je ubrzo uhapšen i priveden u Odjeljenje bezbjednosti, gdje je zadržan.

Na teret mu se stavlja krivično djelo teška tjelesna povreda.

Uviđaj na licu mjesta obavio je osnovni državni tužilac Aldin Kalač sa izviđajnom ekipom.

U konsultacijama sa Višim državnim tužilaštvom u Bijelom Polju odlučeno je da ovaj slučaj bude u nadležnosti osnovnog tužioca u Rožajama.

Tužilac je utvrdio da nema elemenata krivičnog djela pokušaj ubistva, već nanošenje lake tjelesne povrede, a osumnjičenom maloljetniku je odredio zadržavanje od 72 sata.

Football news:

Oblak wants to move to an English club from the top 6. Manchester United are Interested in this option, De Gea may leave
Lewandowski is Interested in Chelsea, Man City and PSG. Bayern wants at least 60 million euros for him
Chelsea are ready to extend the contract with Kante. The midfielder is comfortable in London, he wants to stay
We remember Mourinho in Serie A: he criticized the journalists, provoked the coaches, and got Roma
Manchester United have yet to open contract talks with Pogba. His agreement runs until the summer of 2022
Borussia is ready to sell Sancho for about 90 million euros. The midfielder wants to play in the Champions League
In the game with Roma, we saw the former De Gea: he made 10 saves, dragged at close range and became the best player of the match