Montenegro

Ivan Bekjarev pozitivan na koronu

Ekipa filma “Bilo Jednom u Srbiji” obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je član filmske ekipe, poznati glumac Ivan Bekjarev, pozitivan na kovid 19, rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

“Prema uputstvima Instituta za javno zdravlje Leskovac i procedurama propisanim od strane Filmskog centra Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentano smo obustavili snimanje”, kazao je za Tanjug Bojanić.

On je dodao da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa oboljelim glumcem.

“Poslije toga, a saglasno epidemiološkoj situaciji i vremenskim uslovima, donijećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja”, kazao je Bojnić i Ivanu Bekjarevu poželio brz oporavak.

Početkom septembra u Leskovcu počelo snimanje filma “Bilo jednom u Srbiji” u režiji Petra Ristovskog. Glavne uloge tumače Viktor Savić, Sloboda Boba Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi poznati glumci.

Na prostorima bivše fabrike tekstila “Zele Veljković” izgrađena je scenografija, koja oživljava Leskovac između dva rata kada je ovaj grad doživio preporod i od zaostale kasabe postao evropski gradić koji je zaslužio da ga u evropskim poslovnim krugovima nazovu “srpski Mančester”. Pored velikog angažmana produkcione i scenografske ekipe filma, uspješnoj scenografskoj rekonstrukciji epohe doprinijele su i brojne komunalne službe grada Leskovca.

Football news:

Arsenal have conceded 8 consecutive home Premier League games. This is the worst streak since 2007 (9)
Lautaro wants to leave Inter and has approached Mendes to find a new club (Marca)
Wolves forward Jimenez was carried off on a stretcher after a head-to-head collision with David Luiz
Georges Jesus: Maradona had a passion for the game. Ronaldo has it to some extent, Messi does not
Donnarumma on the contract: no Problem. I want to stay in Milan for a long time
Mourinho on 0:0 with Chelsea: if anyone should have won, it was Tottenham. The players in the dressing room are not happy and it's fantastic
Lampard on 0:0 with Tottenham: Chelsea did enough to win. I'm glad we didn't miss out