Montenegro

Jokić: Raičević izmanipulisan, iznosi neistine o ljudima sa kojima je do juče sarađivao

Današnje saopštenje Radoša Raičevića, po sopstvenom izboru i želji, bivšeg člana i odbornika Demokratske partije socijalista Berana, je vapaj izmanipulisanog čovjeka, kome situacija u kojoj se nalazi, ipak, ne daje za pravo da na ovaj način iznosi ocjene o partiji u koju se godinama “kleo“, isto kao što to radi sada sa Crkvom, kao i da na ovaj način govori o ljudima sa kojima je godinama uspješno sarađivao, poručio je odbornik i predsjednik Savjeta mladih DPS Berane Branislav Jokić.

“Minimum korektnosti, koju zahtijevamo od gospodina Raičevića, je da se odupre ucjenama onih koji njime manipulišu, te da odustane od iznošenja neistina o našoj partiji i svojim dugogodišnjim stranačkim drugovima. Sa žaljenjem konstatujemo da je pristavši da bude nečija marioneta, gospodin Raičević preko noći zaboravio da Demokratska partija socijalista baštini Crnu Goru bez diskriminacija, te status i napredovanje pojedinca nije uslovljeno političkom, nacionalnom, religijskom pripadnošću”, kazao je Jokić.

Kako je naglasio, nakon svega, opravdano sumnjaju  da je ikada i vjerovao u građansku Crnu Goru, i principe partije, već da ih je zastupao iz nekih drugih razloga.

Football news:

Pochettino is the main candidate for the post of Barca coach. Setien can be sacked if the club does not win the Champions League
Pedro's drama: he was afraid of getting injured in the summer, succumbed to Lampard's persuasions – and got injured in the last game for Chelsea
Conte wants to return to Juventus. He asked the players about Sarri's future at the club
Ex - Roma coach Di Francesco took charge of Cagliari, replacing Zenga
England will remove players who intentionally cough at opponents and referees
Manchester City showed a new away form
The Icelandic national team presented their home uniforms for the 2020/21 season