Montenegro

Lejdi Gaga: Često nisam željela da budem to što jesam, slava ne donosi sreću

Američka pjevačica Lejdi Gaga često nije željela da bude “ona sama”. Govoreći o stanju koje je prethodilo radu na njenom posljednjem albumu “Chromatica”, koji je izašao ovog ljeta, priznala je da je bilo trenutaka u njenom životu kada se istovremeno borila da bude to što jeste, ali i protiv “depresije i tuge”, osjećajući se kao da joj “prijeti” i sam njen životni put, prenosi N1.

“Znala sam da se probudim ujutru, i shvatila bih da sam ja ‘Lejdi Gaga’. I tada bih postala veoma depresivna i tužna, i nisam željela da budem ‘ja’. Osjećala sam da mi prijete stvari koje je karijera unijela u moj život, ali i sam moj životni put. Mnogo vremena sam provela u nekoj vrsti katatonije, ne želeći prosto ništa da radim. I, onda sam, konačno, polako počela da stvaram muziku i pričam svoju priču kroz svoje pjesme”, rekla je Lejdi Gaga za magazin “People”.

Ranije je pjevačica otkrila da ju je njena želja da živi svoje snove dovela do toga da se osjeća “izmučeno i traumatizovano”.

“Jedna od najtežih stvari u životu je da budete dovoljno hrabri da budete to što jeste. Želim svima koji su na tom putu da pronađu radost u sebi. To mi je upravo rekao Bredli (Kuper), baš prije naše posljednje probe za uživo izvođenje ‘Shallow’. Rekao je: ‘Ajde da pustimo malo radosti’. I ispostavilo se da mi je ta radost mnogo pomogla. Istina je da sam oduvijek bila predodređena da živim svoje snove, i uprkos tome, bilo je toliko toga na tom putu. Bilo je toliko stvari koje nisam prihvatila a koje su me razarale, mučile, traumatizovale”, pojasnila je Lejdi Gaga.

Dodala je da slava nije nešto što nekoga može da učini srećnim.

“Novac je stavljen na pijedestal, ljepota je stavljena na pijedestal, slava je stavljena na pijedestal. Proputovala sam svijet i najsrećnije ljude sam vidjela u najsiromašnijim djelovima planete. Njihove vrijednosti su netaknute. U najbogatijim kućama srela sam najtužnije i najdepresivnije ljude. Ovim albumom želim da podsjetim cio svijet i moje obožavaoce da su najvažnije stvari ljubav i ljubaznost. Ljubaznost je ono što stvara harmoniju, ne slava i slavne ličnosti”, poručila je pjevačica koja je ovog ljeta izdala svoj šesti studijski album “Chromatica”, koji se bavi teškim pitanjima, poput mentalnih bolesti i oporavka od traume.

Kako “People” navodi jedna od najdominantnijih tema albuma je kako pronaći svijetlo u tami.

“To su stvari koje grade puteve od srca do srca, gdje možemo da sačuvamo saosjećanje i nježnost, gdje možemo da slavimo toleranciju”, rekla je Gaga.

Football news:

Neymar is most often fouled in the top 5 leagues since the start of the season. Mane - in the top ten
Mbappe is wary of extending his contract with PSG without being able to leave the club
Lucescu says that it was he who first put Pirlo on the field in 1998. This is not quite true
Bruno on the penalty miss: I'm human, it happens. Next goal for sure
Neymar wants to extend his contract with PSG, but the club has not yet started negotiations. The player's entourage is upset about this
Referee Oliver is appointed for the Bayern - Atletico match in the Champions League. He worked on the game Everton - Liverpool
Ex-judge Halsey: I'm surprised Pickford didn't get a red card. He put van Dijk's health at risk