Montenegro

Nikolić Abazoviću: Iza svake prepotencije krije se neka impotencija

Poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić, tokom današnje žustre rasprave u parlamentu, poručio je lideru GP URA Dritanu Abazoviću da se iza svake prepotencije krije naka impotencija.

Abazović je tokom današnje rasprave iznio nih grubih optužbi i uputio prijetnje poslanicima Demokraske partije socijalista.

Nikolić je kazao da je Abazovićevo izlaganje danas imalo višak decibela.

“Abazoviću, je li Vas sramota zbog činjenice da ste četiri godine sjedjeli kući a svakog mjeseca uzimali nezarađenu platu i tražili od Administrativnog odbora da vam obezbijedi mjesečno plaćanje stana u Podgorici. Abazoviću, iza svake prepotencije krije se neka impotencija”, kazao je, između ostalog Nikolić.

Poslanik DPS danas je danas upitao je mandatara Zdravka Krivokapića da li je spreman da se distancira po politike koju je Slobodan Milošević sa Srpskom pravoslavnom crkvom realizovao u bivšoj Jugoslaviji početkom devedesetih, da li je spreman da prizna da se u Srebrenici desio genocid, kao i da li je ponosan na dostignuća četničkog pokreta.

M.D. 

Football news:

Goalkeeper Elche Badia: Messi is the best player in the world
Villas-Boas pro 1:3 with Monaco: What did VAR do today? Have you had coffee?
Ole Gunnar Solskjaer: Liverpool are a few points behind Manchester United in the Premier League, but they are still the top team
Zlatan about 0:3 with Atalanta: Ilicic could have scored even more. He had a lot of space
Andrea Pirlo: One trophy doesn't change anything. I want to win more
Setien can lead China's Dalian. Benitez left the club yesterday
Manchester United do not want to join the Super League after the announcement of FIFA and UEFA. Real Madrid and Juve insist on creating a tournament