Montenegro

Novi Aroma market u podgoričkom naselju Blok 9

Danas još jedan Aroma market otvara svoja vrata kupcima u podgoričkom naselju Blok 9, u Ulici Sima Barovića bb. Sve posjetioce koji danas, u utorak i srijedu budu u prilici da kupuju u novootvorenom Aroma marketu, očekuje popust od 20 odsto na cijeli asortiman, a potrošače u ova tri dana će obradovati mnogobrojni pokloni i cjenovne povoljnosti.

Mještani ovog naselja će imati priliku da obavljaju kupovinu u marketu na površini od 460 metara kvadratnih u prijatnom ambijentu, uz širok asortiman proizvoda, koji uključuje i veliki izbor svježeg voća i povrća, kao i omiljenih pekarskih specijalita domaće recepture po kojima je Aroma prepoznatljiva u Crnoj Gori.

Pored popusta od 20 odsto na cijeli asortiman tokom prva tri dana, na sam dan otvaranja za pvih četrdeset potrošača čija kupovina bude 30 eura i više, Aroma daruje poklon korpe sa ukusnim pecivima i italijanskim  Conad proizvodima i pakete sa raznim artiklima potrebnim za domaćinstvo.

Za potrošače koji posjete market, u utorak 27. oktobra, obezbijeđeno je pet poklon vaučera u vrijednosti od 20 eura za iznos računa koji je viši od 50 eura. U srijedu 28. oktobra od 13h do 15h organzuje se točak sreće, a pravo na učešće će imati svi kupci čiji račun bude preko 10 eura. Sve dobitnike ove igre očekuju zanimljive nagrade.

Domaća Trgovina, u okviru koje posluju Aroma marketi i Conto diskonti, osluškujući potrebe svojih vijernih potrošača, nastavlja da razvija svoje poslovanje, jača svoju ponudu, održavajući visok kvalitet proizvoda i usluge.

“Trudimo se da na svakoj lokaciji, kako u Podgorici, tako i na teritoriji cijele Crne Gore, pružamo što bolju i raznovrsniju ponudu, kako bi naši potrošači uvijek mogli da dobiju profesionalnu uslugu i koriste proizvode provjerenog kvaliteta. Upravo zadovoljni potrošač je i naš glavni motiv da kontinuirano ulažemo u nove projekte i objekte, kakav je i ovaj danas“, saopštili su iz kompanije Domaća Trgovina.

Posjetite novi Aroma market koji će raditi 24 časa i uživajte u kupovini uz toplu dobrodošlicu.

Football news:

Bruno, Sancho, Tadic and Cosens are the contenders for the best player of the week in the Champions League
Khabib reacted to Maradona's death: One of the greatest. Millions love football because of it
Gasperini on 2:0 with Liverpool: This is unbelievable. Atalanta played their football
Simeone on Maradona's death: Impossible to believe. He infected us with football. This is a great loss for me
Bayern and city are already in the Champions League play-offs. Who is already with them, and who is in step?
Conte Pro 0:2 from Real Madrid: We saw the difference between them and us. Inter made too many gifts
Liverpool have never scored a goal against Atalanta in their home Champions League match