Montenegro

Roditelji sakrili vijest o blizanačkoj trudnoći, pa šokirali baku

Dolazak najmlađih u dom je za sve članove porodice nezaboravan trenutak. Bake i deke se posebno raduju dolasku unučića, a poznato je da je ljubav između njih neopisiva i bezuslovna.

Mnogi parovi imaju svoje principe, pa detalje u vezi sa trudnoćom kriju od drugih, nekada čak i od svoje porodice. Dok neki skrivaju pol djeteta, jedan par se opredijelio za interesantan potez. Naime, Ana Bruks i njen suprug su odlučili da od ostatka porodice sakriju blizanačku trudnoću.

Lijepe vijesti nisu htjeli ni sa kim da podijele, jer su željeli da to za sve bude iznenađenje.

Ana je javila svojoj majci da se porodila, a uzbuđena baka je jedva čekala da uzme u naručje svoju unuku. Čim su je obavijestili, ona je odjurila u bolnicu gdje su bili Ana, njen suprug i beba.

Emotivan susret bake i djevojčice je zabilježen kamerom. Uzbuđena bakla je u naručju držala svoju unuku, ni ne sluteći da je iznenađenje čeka par trenutaka kasnije. Ponosni tata je u sobu unio još jednu bebu, a baka od sreće nije to ni primijetila.

“Stigao je poklon od Božić Bate”, rekla je Ana kako bi privukla pažnju svoje majke. Baka je bila šokirana, u trenutku nije mogla da progovori ni riječ, a nakon toga je upitala novopečene roditelje kako su uspjeli to da sakriju.

Odgovor nije dobila, već je u naručje prihvatila još jednu djevojčicu. Vidno iznenađena i radosna pokušavala je da sabere emocije i da drugu djevojčicu zagrli.

Ponosni deka nije mogao da dođe u bolnicu, već su mu radosne vijesti javili video-pozivom, a on se takođe pozitivno iznenadio.

Football news:

Ole Gunnar Solskjaer: Any decision I make is for the good of Manchester United. The main thing is the result
Mourinho on Tottenham: We don't have the same conditions as some clubs. They create a crazy market
Hazard was injured for the 8th time in 16 months at Real Madrid. He had 12 injuries in 7 years at Chelsea
Frank Lampard: Abramovich is a man who achieves his goals. Without this, it is impossible to achieve his position
Marcelo was actually grabbed by the hair. Clear penalty. Ex-referee Iturralde Gonzalez on the controversial episode in the match of Real Madrid
Gasperini on Atalanta's defeat: the Players are tired. We pay more for national team games than for the Champions League
Neymar on the draw with Bordeaux: PSG played timidly. If we don't win, it will be as difficult in Ligue 1 as in the Champions League