Montenegro

Serija inspirisana ubistvom Jelene Marjanović, glavna uloga Milici Pavlović

Ubistvo folk pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović obavijeno je velom tajne više od četiri godine.

Njegovu misteriju pokušaće da razjasni proslavljeni reditelj Predrag Gaga Antonijević, koji sa Natašom Drakulić potpisuje scenario nove serije “Pjevačica”. Snimanje, u režiji Miloša Kodema, trebalo bi da počne 12. avgusta u Beogradu i da traje do 12. novembra. Glavna uloga pripala je mladoj pjevačkoj zvijezdi Milici Pavlović.

“Da Milica prelijepo pjeva, svi smo znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila glumačkim talentom kakav se ne srijeće često”, ističe autor serije Predrag Gaga Antonijević.

Milica Pavlović je pak izjavila da joj imponuje što joj je vanserijski Gaga ukazao povjerenje i dodijelio ozbiljnu i zahtjevnu ulogu, kao i da će dati sve od sebe da povjerenje opravda:

“Veoma sam uzbuđena što sam postala dio ekipe serije “Pjevačica”. Nestrpljiva sam da padne prva klapa. Scenario je nevjerovatno uzbudljiv i pun preokreta. Pročitala sam ga u dahu. Ova serija će biti nešto potpuno novo i drugačije na našim prostorima. Sigurna sam da će publici otvoriti nove vidike, jer ništa nije onako kako izgleda”.

Antonijević je ranije objasnio da će serija na male ekrane donijeti novi žanr drame, sa elementima ljubavne priče, misterije i natprirodnog, u kome istražuje područje magije – vračare, crne i bijele magove. Upravo ovim ubistvom bavi se i knjiga “Jelena Marjanović – Misterije jednog zločina” u izdanju Kompanije “Novosti”, koja je donekle poslužila Antonijeviću kao inspiracija.

Autori, inače novinari rubrike hronika u “Večernjim novostima”, otkrili su detalje istrage ubistva pjevačice, koje je izazvalo veliko interesovanje javnosti. Knjiga sumira sve činjenice i informacije o ubistvu, kao i nevjerovatne teorije o zločinu i učesnicima u ovom svirepom činu.

Protiv Jeleninog muža Zorana Marjanovića podignuta je i optužnica, ali sudski proces, koji još traje, nije dao odgovor na pitanje ko je ubica.

U planu je, kako “Novosti” saznaju, da prva sezona ima 12 epizoda, a mogući su i nastavci. Serija će biti emitovana na “Telekomovom” kanalu Superstar tokom iduće godine.

Football news:

Braithwaite recovered and included in the Barca squad for the game with Celta, Firpo - out of the application
Barcelona will buy Depay if Dembele leaves. Contract with Lyon striker agreed
The first black captain in the history of Chelsea, Paul Elliott can join the FA Board
Manchester United have opened talks with Barca over Dembele. The club has already contacted the player's agents
Antonio Conte: I like to watch Inter play. We attack, create chances, but we need balance
Cuman about VAR: Disputes are everywhere. I do not know when a hand play is a foul and when it is not. Many different Interpretations
Mourinho about alli: I would have understood if I didn't have enough motivation, but it turned out exactly the opposite. Respect him