Montenegro

Ubistva, nasilje, krađe: Djeca poznatih s one strane zakona

Darijan Mandić, sin pjevača Olivera Mandića, je prije dvadesetak dana, poslat na izdržavanje kazne od 30 dana zatvora, jer nije poštovao mjere zabrane prilaska svojoj supruzi, a koje su mu izricane u okviru postupaka za nasilje u porodici. Posljednji incident Mandić mlađi je izazvao kada je razlupao automobil svoje supruge pred njenom zgradom na Novom Beogradu. Ipak, on nije jedino dijete poznatih roditelja koje je imalo ili još uvijek ima problem sa zakonom. Naime, spisak takvih je podugačak.

Što se tiče krivičnih djela koja su se mezimima poznatih roditelja, stavljala na teret, ona se kreću od onih za ubistvo, do krađe i nasilja.

Sin Željka Mitrovića, Aleksandar Mitrović:

Aleksandar Mitrović, naslednik Željka Mitrovića, izazvao je saobraćajnu nesreću 8. jula 2013. godine, kada je džipom marke “BMW” pregazio i usmrtio 17-godišnju Andreu Bojanić. Mlađi Mitrović je tada vozio brzinom većom od 80 kilometara na sat i potom pobjegao sa mjesta nesreće.

Ubrzo se sam prijavio policiji, a iako je prvobitno osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog udesa, presuda je poništena, a predmet vraćen na ponovno suđenje.

Sin Sinana Sakića, Rašid Sakić:

Rašid Sakić, sin preminulog pjevača Sinana Sakića, takođe je hapšen više puta. U Loznici je pretukao i opljačkao jednog krojača. Sinanov najstariji sin je privođen još kao maloljetnik i to zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja teških povreda, napada, pokušaja ubistva i iznude. “Karijeru” je nastavio i kada je napunio 18 godina.

U akciji “Sablja” priveden je i to pod sumnjom da je “jedan od šefova” organizovanog kriminala u Loznici. Prošle godine je izašao iz zatvora nakon što je odležao 12-godišnju kaznu zbog ubistva Dragoljuba Despotovića i pokušaja likvidacije Radomira Lazića, kao i posjedovanja droge, 22. maja 2002. godine u Loznici.

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović:

Između ostalih, i sin pjevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, od ranije je poznat po bahatoj vožnji. On je 2001. izazvao saobraćajni udes na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića u Beogradu, kada je vozeći u pijanom stanju usmrtio djevojku Jelenu, inače ćerku poznatog harmonikaša Miodraga Paunovića.

Gvozdenović je 2016. godine ponovo izazvao nesreću na Banjici, u kojoj je jedna osoba lakše povrijeđena.

Takođe, sin popularne pjevačice uhapšen je prije dvije godine zbog sumnje da je počinio niz teških krađa.

Sin Zorana Šijana i pjevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan:

Sin Zorana Šijana, ubijenog kriminalca, Mirko Šijan dobro je poznati policiji. Mirko je privođen zbog bahate vožnje i saobraćajnih prekršaja, bodenja nožem, tuča, kokaina…

Sin pjevačice Suzane Perović, Nikola Perović

Nikolina prošlost je veoma burna. On je prije nekoliko godina bio saslušavan zbog nasilničkog ponašanja, a dok je Suzana, njegova majka, učestvovala u rijalitiju “Farma”, Nikola je ležao u zatvoru. On je 13. marta 2013. godine proglašen krivim u Prvom osnovnom sudu zajedno sa još šestoricom učesnika u pljački pumpi. Takođe, bio je tužen i zbog ometanja javnog reda i mira.

Sin Hasana Dudića i Zlate Petrović, Miki Dudić

Sin pjevača Hasana Dudića i pjevačice Zlate Petrović, takođe, je bio problematičan. On je imao problema sa kockom, a njegova majka je izjavila da joj je on prokocka sve pare, te da više ne da.

Football news:

The Eintracht captain ended his career in the middle of the season for his son. He said goodbye to football by exchanging T-shirts with the referee
Frank Lampard: Leicester are in the RPL championship race. I don't want to say whether Chelsea are involved or not
Mancini on Pirlo: Difficulties at first - it's normal, even if you played at the top level
Phil Neville took over Inter Beckham
Jose Mourinho: You can buy one of the best defenders in Europe for 70 million, or you can take someone who needs development
Ex-Arsenal midfielder Wilshere has signed a contract with Bournemouth
Ole Gunnar Solskjaer: Pogba played superbly against Liverpool. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer commented on the performance of midfielder Paul Pogba in the match of the 19th round of the Premier League with Liverpool