Montenegro

Uhapšen Podgoričanin zbog vrijeđanja Predraga Boškovića

Podgoričanin Milan Rončević (41) uhapšen je danas u Kolašinu zbog sumnje da je putem društvenih mreža vrijeđao ministra odbrane Predraga Boškovića, saznaje nezvanično CdM u policiji.

On je na jednoj društvenoj mreži objavio sadržaje u kojima upućuje uvrjedljive riječi Boškoviću. U ovoj grupi na Sinjajevini se nalazi i bezbjednosno interesantno lice iz Sutomora, S.S.

Policija Ročevića sumnjiči da je počinio prekršaj iz zakona o javnom redu i miru – vrijeđanje i drsko ponasanje – na štetu ministra odbrane Crne Gore.

“Milan Rončević se, naime, nalazi u grupi lica koja, kako tvrde, brane Sinjajevinu od vojske. On je prekršajno sankcionisan 2019. godine zbog ometanja i omalovažavanja službenog lica, dok je od 1993. godine do danas krivično procesuiran 20 puta zbog krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, te i dva puta zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navode nezvanično u policiji.

A.O.

Football news:

Rennes - French Krasnodar. The owner (8 times richer than Galitsky) invested in his hometown and after a transfer failure created a successful Academy
The DFB wants Klopp to be Germany's coach at Euro 2024. Lev will stay at the world Cup if he reaches the semi-finals of Euro 2020
Alaba wants to earn 15 million euros a year. Juventus, PSG and Chelsea are Interested in him
Bayern want to sign Midfielders Gladbach Neuhaus and Zakaria next season
Kane missed Tottenham's training session. His participation in the game with Arsenal is possible
Vincent Kompany: Stop comparing me to Guardiola. I didn't say that Anderlecht will become Manchester City
Bruno was named Manchester United's player of the month for the 5th time. It was purchased in January