Montenegro

Vučurović: Uzalud nova prljava kampanja protiv Andrije Mandića

Nije slučajno što se preko režimskih medija ponovo rasplamsala kampanja laži i podvala protiv Andrije Mandića i Demokratskog fronta. Odlazeća diktatura zna gdje su temelji beskompromisnog otpora i gdje je političko utvrđenje o koje će razbiti glavu i zločinački režim i njegov vođa, poručuje poslanik ovog političkog saveza Jovan Vučurović.

<<<Nikić: Mandić je glavni operativac Mila Đukanovića za državni udar<<<

“I shvatljivo je da ta kampanja, koja je kombinacija straha i mržnje, ne prestaje jer Andrija Mandić, kao lider srpskog naroda, jeste najveći problem koji ovaj režim ima, od koga su kretale, a kretaće i u buduće, glavne akcije protiv kriminalne vlasti i odbrana temeljnih istorijskih i tradicionalnih vrijednosti Crne Gore. Tako će i političke bitke protiv diktature koje slijede biti u znaku Andrije Mandića i DF, kao i svih drugih opozicionih subjekata i slobodnih građana. I znajući sve to, razumijemo bijes režima, i razumijemo ostrašćenost njihovih medija koji su potpuno posrnuli i stavili se u službu zla”, naveo je Vučurović.

Kako je istakao, treba da znaju svi koji su se uvalili u ovaj prljavi i nečasni posao da dolazi vrijeme pravde, a ona će, tvrdi Vučurović, zakucati na vrata svih onih koji su uništavali, pljačkali, podmetali, vršili druge zločine, kao i onih koji su im u tome pomagali i služili.

Football news:

Ancelotti on the recipe for winning the Champions League: unconsciousness of actions, luck and courage
Werder searches for talent using machine learning and predicts injuries from DNA
Langle about the match with Napoli: We have a very small advantage
Elvin Kerimov: in 2012, Utkin calls: I Read your text on Showsport, since September 1, you are fired
Willian is impressed with Arteta's desire to sign him to Arsenal, but has not yet decided where he will go
Adebayor on Ronaldo: real know what they lost by letting him go. These players appear once every 200 years
At 3 o'clock in the morning, Vasya wrote: Elvin, this is pathetic, monstrous. I am wildly disappointed. Kerimov on criticism from Utkin