Montenegro

Zaprosio djevojku u restoranu brze hrane, od tog trenutka život im se skroz promijenio

Momak iz Južne Afrike zaprosio je svoju djevojku u restoranu brze hrane, KFC.

Kasnije se pojavio članak u jednim dnevnim novinama sa riječima: “Pojedini muškarci u Južnoj Africi su toliko siromašni da se odlučuju da prose djevojke u KFC-u. Ne mogu da zamislim ko još može da zaprosi djevojku na ovakav način… Zar ih nije sramota?”

Ali, novinarka je za ovakve svoje komentare dobila odgovore prepune uvrijedljivih riječi, a svjetski brendovi su odlučili da podrže ovaj zaljubljeni mladi par.

KFC, Audi, Puma i drugi brendovi odlučili su da finansiraju njihovo vjenčanje.

Huawei je odlučio da im pokloni najbolje telefone, MekDonalds im je obezbijedio VIP mjesta i u potpunosti platio put do Kejp Tauna za koncert Toni Brekston.

Uber je mladom paru obezbijedio vrhunske automobile koji će i njih i njihove goste voziti do mjesta gdje će se održati svadbena ceremonija. Jedna od juvelirnica pozvala ih je da dođu i odaberu dva zlatna prstena koja će dobiti besplatno.

Poznati afrički kuvar i njegov tim odlučili su da u potpunosti preuzmu svečani jelovnik i pripremu jela na vjenčanju.

Takva istorija koja je trebala da ismije mlade ljude, samo je ujedinila stanovnike zemlje, a svjetski brendovi su odlučili da podrže to, jer zaista, novca zasigurno nemaju, ali to nije razlog za njihovo ismijavanje.

Samo ljubav, ljudi.

Football news:

Koeman will not be punished for speaking about VAR after the match with Real Madrid. He said that the system works against Barca
Some players of the Real Madrid Foundation believe that a change of coach will benefit the team (COPE)
Kane on BLM: We have to get down on one knee. Education is the main thing we can do
Rennes - French Krasnodar. The owner (8 times richer than Galitsky) invested in his hometown and after a transfer failure created a successful Academy
The DFB wants Klopp to be Germany's coach at Euro 2024. Lev will stay at the world Cup if he reaches the semi-finals of Euro 2020
Alaba wants to earn 15 million euros a year. Juventus, PSG and Chelsea are Interested in him
Bayern want to sign Midfielders Gladbach Neuhaus and Zakaria next season