logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Богојевски: ВМРО-ДПМНЕ бојкотираше за спас на Груевски, а не против промена на името | Локално

iPortal - пред: 42 мин

Не можам да го скријам задоволството за еден вековен сон. Долги години напори, повеќе децениски, влезот во НАТО е нешто што треба да го респектираме и почитуваме. Дали сите исто се радуваме или тагуваме кај сите е различно.

Локално - тукушто објавено

Во ВМРО-ДПМНЕ немаше грижи за името Македонија, имаше грижи како да се спаси Груевски. Немаше бојкот за да се спречи промената на името. Целиот тој бојкот беше ставен под маса за да се издвои слобода за Груевски и луѓето околу него.

Themes
ICO