logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Бугарски новинар претпочитал да нè нарекува „Југозападна Бугарија“ (ВИДЕО) | 365

365 - тукушто објавено

„Ќе бидете предмет на критика за ова“, му рече бугарскиот заменик министер за надворешни работи – Георг Георгиев, на новинарот Љубомир Огњанов, откако новинарот го нарече Зоран Заев „северномакедонски премиер“.

Фокус - пред: 3 часа

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека претпочита да ја нарекува ...

Press24 - пред: 2 часа

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, за време на интервјуто со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев.

Магазин - пред: 2 часа

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, даде скандалозна изјава, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека сака да ја нарекува Македонија – ...

Expres - пред: 2 часа

Во вчерашното интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, новинарот Љубомир Огњанов на ТВ Канал 3, изјави рече дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“.

PressingTV - пред: 2 часа

Бугарија направи многу за Република Северна Македонија, толку поголеми нешта стојат пред нас, во октомври очекуваме да почнат преговори со Северна Македонија, бугарскиот министер за надворешни работи толку многу пати се среќава со својот македонски ...

Скопје1 - пред: 2 часа

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека претпочита да ја нарекува ...

Expres - пред: 3 часа

Заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Горг Георгиев смета дека е ситница тоа што Бојко Борисов го нарече Стево Пендаровски „северномакедонски претседател. Премиерот Зоран Заев, по изјавата на Борисов дадена во Сараево најави дека ќе ...

Фактор - пред: 6 часа

Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев вели дека Бугарија нема да отстапи пред Северна Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев. Тој во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3 посочи дека во однос ...

Либертас - пред: 16 часа

Бугарија нема да отстапи пред С. Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, категоричен е заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев. Тој во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3 посочи дека во однос ...

1tv - пред: 3 часа

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека претпочита да ја нарекува ...

Курир - пред: 1 час

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, за време на интервјуто со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев.

Нетпрес - пред: 2 часа

Заменик-министерот за надворешни работи на Бугарија, Горг Георгиев, смета дека е „ситница“ тоа што бугарскиот премиер Бојко Борисов го нарече Стево Пендаровски „северномакедонски претседател, откако македонскиот премиер Зоран Заев, по изјавата на ...

Скопје1 - пред: 5 часа

Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев вели дека Бугарија нема да отстапи пред Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев. Тој во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3 посочи дека во однос на ...

Локално - пред: 4 часа

Бугарија нема да отстапи пред С. Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, категоричен е заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев. Тој во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3 посочи дека во однос ...

24Инфо - пред: 53 мин

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, за време на интервјуто со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев.

Press24 - пред: 3 часа

Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев, вели дека Бугарија нема да отстапи пред Северна Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3.

Курир - пред: 3 часа

Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев, вели дека Бугарија нема да отстапи пред Северна Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3.

Алфа - пред: 2 часа

Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев, вели дека Бугарија нема да отстапи пред Северна Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO