Macedonia
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

ФОТО | Царовска од Ресен: Излезете на избори и гласајте за да продолжат позитивните промени | Слободен Печат

Слободен Печат - пред: 54 мин

За да ги продолжиме позитивните промени излезете на избори и гласајте за најдобриот градоначалник и советничка листа на СДСМ и коалицијата. Со тоа ќе изберете подобра сегашност и иднина за сите граѓани, порача од Ресен потпретседателката на СДСМ, ...

Скопје1 - пред: 1 час

Потпретседателката на СДСМ Мила Царовска и актуелниот, но и кандидат за градоначалник Живко Гошаревски, попладенто се сретнаа со жителите на Општина Ресен и ги повикаа во недела да излезат и да гласаат за најдоброто за нивната општин, заокружувајќи ...

Канал5 - пред: 1 час

Потпретседателката на СДСМ Мила Царовска и актуелниот, но и кандидат за градоначалник Живко Гошаревски, попладенто се сретнаа со жителите на Општина Ресен и ги повикаа во недела да излезат и да гласаат за најдоброто за нивната општина.

Centar - пред: 1 час

Потпретседателката на СДСМ Мила Царовска и актуелниот, но и кандидат за градоначалник Живко Гошаревски, попладенто се сретнаа со жителите на Општина Ресен и ги повикаа во недела да излезат и да гласаат за најдоброто за нивната општин, заокружувајќи ...

24Инфо - пред: 1 час

Потпретседателката на СДСМ Мила Царовска и актуелниот, но и кандидат за градоначалник Живко Гошаревски, попладенто се сретнаа со жителите на Општина Ресен и ги повикаа во недела да излезат и да гласаат за најдоброто за нивната општин, заокружувајќи ...

Потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска, вечерва се сретна со жителите на Општина Карпош, со кои разговараше за реализираното во изминатиот период , но и за новите проекти, предизвици и очекувања од граѓаните.

Потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска, вечерва се сретна со жителите на Општина Карпош, со кои разговараше за реализираното во изминатиот период , но и за новите проекти, предизвици и очекувања од граѓаните.

Потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска, вечерва се сретна со жителите на Општина Карпош, со кои разговараше за реализираното во изминатиот период, како и за новите проекти, предизвици и очекувања од граѓаните.

Потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска, вечерва се сретна со жителите на Општина Карпош, со кои разговараше за реализираното во изминатиот период, како и за новите проекти, предизвици и очекувања од граѓаните.

Министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска заедно со градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, извршија увид на градежните активности на детската градинка „Орце Николов” во населбата Карпош 3.

Во изминатите 4 години се работеше вредно и напорно во секоја општина во државата, секако со силна поддршка од централната власт. Оваа силна динамика што ја воспоставивме, мора да продолжи и во следниот мандат.

Во изминатите 4 години се работеше вредно и напорно во секоја општина во државата, секако со силна поддршка од централната власт. Оваа силна динамика што ја воспоставивме, мора да продолжи и во следниот мандат.

Потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска, вечерва се сретна со жителите на Општина Карпош, со кои разговараше за реализираното во изминатиот период , но и за новите проекти, предизвици и очекувања од граѓаните.

Потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска, вечерва се сретна со жителите на Општина Карпош, со кои разговараше за реализираното во изминатиот период , но и за новите проекти, предизвици и очекувања од граѓаните.

Потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска, вечерва се сретна со жителите на Општина Карпош, со кои разговараше за реализираното во изминатиот период, како и за новите проекти, предизвици и очекувања од граѓаните.

Потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска, вечерва се сретна со жителите на Општина Карпош, со кои разговараше за реализираното во изминатиот период , но и за новите проекти, предизвици и очекувања од граѓаните.

Во почетна фаза се градежните активности за доградба на градинката „Орце Николов“ во Општина Карпош, за дополнителни четири занимални, во кои ќе бидат сместени деца од четири до шест годишна возраст.

Во тек се активностите за изградба на новиот, дополнителен објект на градинката „Орце Николов“ во Карпош 3. Станува збор за предучилишна установа која ќе обезбеди згрижување на нови 100 деца, на возраст од 4 до 6 години, распоредени во четири групи.