Macedonia

Јанушев на средба со УЖ на ВМРО-ДПМНЕ во Свети Николе | Курир

Курир - тукушто објавено

Во Свети Николе се сретнав и со Унијата на жени и со Унијата на млади сили. Заедно со нив, рамо до рамо, ја водиме оваа борба за обнова на Македонија. Заедно, силно, сплотени го голема победа на 15 јули.

Опсервер - тукушто објавено

Скопје, 2 јули 2020 () – Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листата кандидати за пратеници во Третата изборна единица Игор Јанушев денеска соопшти дека 40 отсто од новата влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат жени.

24Инфо - тукушто објавено

Интегрален текст и линк од изјава на ВМРО-ДПМНЕ и Носител на изборна единица 3. „Овде во Свети Николе продолжуваме со средба со граѓаните и со партиските активности. Остваривме средба со Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ која што е секогаш со нас рамо ...

Курир - пред: 55 мин

Бевме во посета на фармата „Бониер“. Заедно со соптствениците разговаравме за нивните потреби, она што мора да се направи после 15 јули за оваа гранка. Во програмата се обврзуваме на редовна исплата на субвенциите, на олеснет пристап до ИПАРД ...

Курир - пред: 2 часа

40% од членовите на новата влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат жени, ќе се бориме со родовото и семејното насилство, особено внимание ќе обрнеме на афирмација на жената земјоделец и на жените во спортот.

Опсервер - пред: 3 часа

Скопје, 2 јули 2020 () – Носителот на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во изборната единица 3, Игор Јанушев денеска го посети Свети Николе каде што истакна дека доколку ВМРО-ДПМНЕ формира Влада ќе се залага за навремена исплата на ...

Опсервер - пред: 4 часа

Носителот на изборна единица 3, Игор Јанушев денес оствари посета во Општина Свети Николе каде што посочи дека ВМРО-ДПМНЕ ќе се залага за навремена исплата на субвенции на земјоделците и сигурен откуп на земјоделските производи.

Макфакс - пред: 8 часа

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДМНЕ во Изборната единица 3, Игор Јанушев, од Чашка наброи многу проекти од програмата како што се 20 % зголемување на пензиите, покачување на платите за 25%, намалувањето на невработеноста под 10%, 160 ...

Курир - пред: 17 часа

Преговори за македонскиот јазик, за нашиот мајчин јазик, за Гоце Делчев и сите оние луѓе кои што го дале животот за ние денеска да имаме држава, е тотално неприфатливо и под никои услови и никогаш ние тоа нема да го прифатиме, вели носителот на ...

Курир - пред: 20 часа

Носителот на листа на изборна единица 3 и генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев, во гостување во емисијата„ И што сега“ на Македонската телевизија нагласи дека се потребни системски промени и реформи во правосудството укажувајќи дека токму ...

Курир - пред: 20 часа

Проектите ќе се остварат со многу работа, со многу труд, со чесен и искрен пристап. Она што ние го ветуваме во програмата е нешто што граѓаните знаат дека ќе го исполниме, бидејќи кога ВМРО-ДПМНЕ ќе вети некои проекти секогаш тие ги исполнува.

Макфакс - пред: 20 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во изборната единица три, Игор Јанушев, денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат, како што рече, Обновата на ...

Курир - пред: 20 часа

Поддршка од сите страни, искрена и несебична. Луѓето бараат обнова, оваа сурова реалност донесена од СДСМ и Зоран Заев повеќе не ни е потребна. Македонија мора да оди по сигурни патеки. #ИсправиСеМакедонијо ...

+инфо - пред: 22 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Курир - пред: 22 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Опсервер - пред: 22 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Нетпрес - пред: 22 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

24Инфо - пред: 22 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Опсервер - пред: 21 часа

Скопје, 1 јули 2020 () – Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на Изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Република - пред: 21 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на Изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Слободен Печат - пред: 21 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на Изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Вечер - пред: 21 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на Изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Независен - пред: 21 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на Изборна единица 3 Игор Јанушев денеска упати порака до граѓаните дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Либертас - пред: 21 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на Изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Вечер Прес - пред: 21 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на Изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Фокус - пред: 21 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на Изборна единица 3, Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Денешен - пред: 20 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на Изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Нетпрес - пред: 20 часа

Поддршка од сите страни, искрена и несебична. Луѓето бараат обнова, оваа сурова реалност донесена од СДСМ и Зоран Заев повеќе не ни е потребна. Македонија мора да оди по сигурни патеки. #ИсправиСеМакедонијо ...

Вечер - пред: 20 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во изборната единица три, Игор Јанушев, денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат, како што рече, Обновата на ...

Опсервер - пред: 19 часа

Проектите ќе се остварат со многу работа, со многу труд, со чесен и искрен пристап. Она што ние го ветуваме во програмата е нешто што граѓаните знаат дека ќе го исполниме, бидејќи кога ВМРО-ДПМНЕ ќе вети некои проекти секогаш тие ги исполнува.

Нетпрес - пред: 19 часа

Носителот на листа на третата Изборна единица и генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев, во гостување во емисијата „ И што сега“ на Македонската телевизија нагласи дека се потребни системски промени и реформи во правосудството укажувајќи дека ...

Република - пред: 19 часа

Проектите ќе се остварат со многу работа, со многу труд, со чесен и искрен пристап. Она што ние го ветуваме во програмата е нешто што граѓаните знаат дека ќе го исполниме, бидејќи кога ВМРО-ДПМНЕ ќе вети некои проекти секогаш тие ги исполнува.

Нетпрес - пред: 19 часа

Проектите ќе се остварат со многу работа, со многу труд, со чесен и искрен пристап. Она што ние го ветуваме во програмата е нешто што граѓаните знаат дека ќе го исполниме, бидејќи кога ВМРО-ДПМНЕ ќе вети некои проекти секогаш тие ги исполнува.

24Инфо - пред: 19 часа

Проектите ќе се остварат со многу работа, со многу труд, со чесен и искрен пристап. Она што ние го ветуваме во програмата е нешто што граѓаните знаат дека ќе го исполниме, бидејќи кога ВМРО-ДПМНЕ ќе вети некои проекти секогаш тие ги исполнува.

Точка - пред: 19 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во изборната единица три, Игор Јанушев, денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат, како што рече, Обновата на ...

24Инфо - пред: 19 часа

Носителот на листа на изборна единица 3 и генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев, во гостување во емисијата„ И што сега“ на Македонската телевизија нагласи дека се потребни системски промени и реформи во правосудството укажувајќи дека токму ...

Н.Македонија - пред: 18 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во изборната единица три, Игор Јанушев, денеска преку видеообраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат, како што рече, Обновата на ...

Опсервер - пред: 18 часа

Скопје, 1 јули 2020 () – Носителот на листа на изборна единица 3 и генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев, во гостување во емисијата “И што сега“ на Македонската телевизија нагласи дека се потребни системски промени и реформи во ...

Либертас - пред: 17 часа

– Носителот на листа на изборна единица 3 и генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев, во гостување во емисијата “И што сега“ на Македонската телевизија нагласи дека се потребни системски промени и реформи во правосудството.

MakPress - пред: 17 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа на изборна единица 3 Игор Јанушев денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат Обновата на Македонија.

Фокус - пред: 17 часа

Носителот на пратенчката листа на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев порача дека се потребни системски промени и реформи во правосудството. -Една од главните мерки кои што ги планираме е реорганизација, односно напушатање на ова што го направија со начинот на ...

Нетпрес - пред: 16 часа

Преговори за македонскиот јазик, за нашиот мајчин јазик, за Гоце Делчев и сите оние луѓе кои што го дале животот за ние денеска да имаме држава, е тотално неприфатливо и под никои услови и никогаш ние тоа нема да го прифатиме, вели носителот на ...

MakPress - пред: 16 часа

Проектите ќе се остварат со многу работа, со многу труд, со чесен и искрен пристап. Она што ние го ветуваме во програмата е нешто што граѓаните знаат дека ќе го исполниме, бидејќи кога ВМРО-ДПМНЕ ќе вети некои проекти секогаш тие ги исполнува.

Centar - пред: 14 часа

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во изборната единица три, Игор Јанушев, денеска преку видео обраќање упати порака до граѓаните порачувајќи дека потребно е на 15 јули да се обединат и да ја донесат, како што рече, Обновата на ...

24Инфо - пред: 8 часа

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДМНЕ во Изборната единица 3, Игор Јанушев, од Чашка наброи многу проекти од програмата како што се 20 % зголемување на пензиите, покачување на платите за 25%, намалувањето на невработеноста под 10%, 160 ...

Опсервер - пред: 8 часа

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДМНЕ во Изборната единица 3, Игор Јанушев, од Чашка наброи многу проекти од програмата како што се 20 % зголемување на пензиите, покачување на платите за 25%, намалувањето на невработеноста под 10%, 160 ...

Курир - пред: 8 часа

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДМНЕ во Изборната единица 3, Игор Јанушев, од Чашка наброи многу проекти од програмата како што се 20 % зголемување на пензиите, покачување на платите за 25%, намалувањето на невработеноста под 10%, 160 ...

Вечер - пред: 8 часа

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДМНЕ во Изборната единица 3, Игор Јанушев, од Чашка наброи многу проекти од програмата како што се 20 % зголемување на пензиите, покачување на платите за 25%, намалувањето на невработеноста под 10%, 160 ...

Канал5 - пред: 7 часа

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДМНЕ во Изборната единица 3, Игор Јанушев, од Чашка наброи многу проекти од програмата, се наведува во партиското соопштение. 20 % зголемување на пензиите, покачување на платите за 25%, намалувањето на ...

Точка - пред: 7 часа

Носителот на пратеничката листа на ВМРО-ДМНЕ во Изборната единица 3, Игор Јанушев, од Чашка наброи многу проекти од програмата како што се 20 % зголемување на пензиите, покачување на платите за 25%, намалувањето на невработеноста под 10%, 160 ...

Football news:

Marotta on the match with Bayer: I am very optimistic. Inter wants to win the Europa League
Manchester United are unhappy with the way Borussia was leading the negotiations for Sancho. The Germans did not want to communicate directly
Liverpool have announced the purchase of defender Tsimikas from Olympiakos
Bordeaux appointed ex-assistant Blanc Gasse as head coach
Sterling on the win over Real Madrid: Manchester City were incredibly hungry. We have the strength to succeed in the Champions League
Galliani about Pirlo in Juve: Andrea was laughing like a madman when I called to congratulate him
Villarreal will pay no more than 20 million euros for Valencia captain Parejo and midfielder Coquelin