Macedonia

Херцег Нови го одбележа празникот на мимозите во Скопје | Сакам да кажам

Сакам да кажам - пред: 36 мин

Мажоретки, кловнови и градскиот оркестар на Херцег Нови денеска дефилираа низ центарот на Скопје за да им ја претстават на граѓаните традиционалната манифестација на овој црногорски град, „Празник на мимозите“.

Тера - пред: 8 часа

Херцег Нови е збратимен град со Битола и ова дефиле е резултат на одличната соработка на локалните самоуправи, особено на градоначалниците на двете ...

А1 On - пред: 22 часа

Битола годинава ќе биде домаќин на караванот на 51-виот Празник на мимозите, кој го организира Општина Хергег Нови, од Црна Гора. Дефилето на градска музика и мажоретки од Херцег Нови, ќе се одржи на 26 јануари, со почеток во 12 часот, а почетна ...

Амбасадата на Црна Гора во Република С. Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови денеска во Скопје организираат манифестација „51-ви Карван на празникот на мимозите“.

Амбасадата на Црна Гора во Република Северна Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови денеска во Скопје организираат манифестација „51-ви Карван на празникот на мимозите”.

Амбасадата на Црна Гора во Република Северна Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и туристичката организација на Херцег Нови, утре во Скопје организираат манифестација „51-ви Караван на празникот на мимозите“.

Опсервер - пред: 1 ден

– Амбасадата на Црна Гора во Република Северна Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови денеска во Скопје организираат манифестација „51-ви Карван на празникот на мимозите“.

MakPress - пред: 21 часа

Амбасадата на Црна Гора во Република Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови денеска во Скопје организираат манифестација „51-ви Карван на празникот на мимозите“.

Денешен - пред: 8 часа

Амбасадата на Црна Гора во Република Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови денеска во Скопје организираат манифестација „51-ви Карван на празникот на мимозите“.

Нова ТВ - пред: 6 часа

Амбасадата на Црна Гора во Република Северна Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови денеска во Скопје организираат манифестација „51-ви Карван на празникот на мимозите“.

Н.Македонија - пред: 5 часа

Битола годинава ќе биде домаќин на караванот на 51-виот празник на мимозите, кој го организира Општина Хергег Нови, од Црна Гора. Дефилето на градска музика и мажоретки од Херцег Нови, ќе се одржи утре, со почеток во 12 часот, а почетна позиција ќе ...

Нетпрес - пред: 2 часа

Амбасадата на Црна Гора во Република С. Македонија во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови денеска во Скопје организираат манифестација „51-ви Карван на празникот на мимозите“.