logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Коѕијас: и Скопје и Атина не го имплементираат целосно Преспанскиот договор | 24 Вести

24 Вести - тукушто објавено

Сите се задоволни од Договорот од Преспа... Нова демократија е среќна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор без да плати никаква цена, СИРИЗА затоа што гласаше за договор од историско значење, вели поранешниот министер за надворешни работи на ...

Локално - пред: 5 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

Press24 - пред: 5 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

24Инфо - пред: 5 часа

– Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа”, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

МКД - пред: 5 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа", објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

А1 On - пред: 5 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

Денешен - пред: 5 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

CivilMedia - пред: 5 часа

„Сите се задоволни од Договорот од Преспа“, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

iPortal - пред: 5 часа

Поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас, во интервју за грчкиот весник „Та неа“ истакнува дека сите се задоволни од Договорот од Преспа и додава дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

Нова ТВ - пред: 4 часа

Сите се задоволни со Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

MakPress - пред: 4 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

Опсервер - пред: 4 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

+инфо - пред: 4 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

Вечер - пред: 4 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа”, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

Либертас - пред: 4 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

24 Вести - пред: 4 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

ММС - пред: 4 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

Сител - пред: 3 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

4NEWS - пред: 3 часа

Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕијас во интервјуто за грчкиот весник „Та неа“, објаснувајќи дека Нова демократија е задоволна, бидејќи е постигнат најдобар можен договор ...

Themes
ICO