Било кога и да е Заев и СДС ќе доживеат моќен пораз од кој тешко ќе можат да се опорават.

Каква е таа политичка или морална одговорност на Заев и СДС кога избори им се побитни од здравјето на граѓаните, но уште повеќе ме чуди тоа што самите брзаат до пораз, како да сакаат што побрзо да заминат во темната страна на македонската историја, ако е така тогаш и они на крајот од својот катастрофален мандат коненчно сакаат да направат нешто добро за Македонија, но и овој пат погрешија бидејки цената е здравјето на народот.

Фејсбук статус на Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.