Macedonia
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Мицкоски од Штип: Можете да исечете цвет, но не можете да ја спречите пролетта на дојде | 360 степени

360 степени - тукушто објавено

На завршниот митинг тој ги повика граѓаните да гласаат, како што рече, како најдобар одговор и на поткупот кој го прават овие денови и на притисоците Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва во Штип, завршниот митинг на партијата пред ...

Република - пред: 57 мин

Пабло Неруда пишуваше – можете да исечете цвет, но не можете да ја спречите пролета на дојде! Новата иднина доаѓа. Подгответе се, а со новата иднина доаѓаат подобри времиња за сите луѓе во Македонија.

Република - пред: 1 час

Пабло Неруда пишуваше- МОЖЕТЕ ДА ИСЕЧЕТЕ ЦВЕТ, НО НЕ МОЖЕТЕ ДА ЈА СПРЕЧИТЕ ПРОЛЕТА НА ДОЈДЕ! НОВАТА ИДНИНА ДОАЃА Народе на Македонија, Македонци, Албанци, Турци, Роми, Власи, Срби, Бошњаци мора да знаете мојата битка е и ваша битка, а целата ни е ...

Zoom - пред: 51 мин

Пабло Неруда пишуваше – можете да исечете цвет, но не можете да ја спречите пролета на дојде! Новата иднина доаѓа. Подгответе се, а со новата иднина доаѓаат подобри времиња за сите луѓе во Македонија.

Курир - пред: 39 мин

Пабло Неруда пишуваше- можете да исечете цвет, но не можете да ја спречите пролета на дојде! Новата иднина доаѓа. Подгответе се, а со новата иднина доаѓаат подобри времиња за сите луѓе во Македонија.

+инфо - пред: 27 мин

. Народе на Македонија, Македонци, Албанци, Турци, Роми, Власи, Срби, Бошњаци мора да знаете мојата битка е и ваша битка, а целата ни е иста. Земете учество во создавањето на новата иднина, рече лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на ...

Нетпрес - тукушто објавено

Пабло Неруда пишуваше- можете да исечете цвет, но не можете да ја спречите пролета на дојде! Новата иднина доаѓа. Подгответе се, а со новата иднина доаѓаат подобри времиња за сите луѓе во Македонија.