logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Младите од БЕСА во маски на функционери од ДУИ сечеа лента на непостоечки автопат | Локално

Локално - пред: 4 часа

Во маски на функционерите од ДУИ и сечејќи црвена лента, младинскиот форум на Движењето БЕСА се фотографираше упатувајќи порака дека илјадници пати функционерите на ДУИ ветиле изградба и пуштање во употреба на автопатот Скопје – Блаце, но до денес ...

Макфакс - пред: 4 часа

Со маски на функционерите од ДУИ и сечејќи црвена лента, младинскиот форум на Движењето БЕСА се фотографираше упатувајќи порака дека илјадници пати функсионерите на ДУИ ветиле изградба и пуштање во употреба на автопатот Скопје – Блаце, но до денес ...

Независен - пред: 4 часа

Младинскиот форум на Беса, чекор по чекор, ќе ги следи сите неуспеси на ДУИ и ќе биде моќен глас за манипулациите на ДУИ и владата, кој секој ден ја губи довербата кај граѓаните поради неисполнување на изборните ветувања – соопштија денеска од ...

Вечер - пред: 3 часа

Иако илјадници пати функционерите на ДУИ ветија изградба и пуштање во употреба на автопатот Скопје – Блаце, до денес такво нешто не е реализирано. Високи функционери на ДУИ честопати го посетувале ова место, лажејќи нè дека овој пат наскоро ќе биде ...

iPortal - пред: 3 часа

Во маски на функционерите од ДУИ и сечејќи црвена лента, младинскиот форум на Движењето БЕСА се фотографираше упатувајќи порака дека илјадници пати функционерите на ДУИ ветиле изградба и пуштање во употреба на автопатот Скопје – Блаце, но до денес ...

24Инфо - пред: 3 часа

Со маски на функционерите од ДУИ и сечејќи црвена лента, младинскиот форум на Движењето БЕСА се фотографираше упатувајќи порака дека илјадници пати функсионерите на ДУИ ветиле изградба и пуштање во употреба на автопатот Скопје – Блаце, но до денес ...

Слободен Печат - пред: 3 часа

Бујар Османи, Крешник Бектеши, Али Ахмети, беа дел од маските од функционерите на ДУИ, што ги носеа младите од движењето „Беса“ додека сечеа црвена лента на автопатот Скопје – Блаце. Со фотографијата тие упатија порака дека илјадници пати ...

Фактор - пред: 3 часа

Иако илјадници пати функционерите на ДУИ ветија изградба и пуштање во употреба на автопатот Скопје – Блаце, до денес такво нешто не е реализирано, обвинуваат од партијата БЕСА. Од таму велат дека високи функционери на ДУИ честопати го посетувале ова ...

Либертас - пред: 2 часа

Соопштение на БЕСА: Иако илјадници пати функсионерите на ДУИ ветија изградба и пуштање во употреба на автопатот Скопје – Блаце, до денес такво нешто не е реализирано. Високи функционери на ДУИ честопати го посетувале ова место, лажејќи нè дека овој ...

Themes
ICO