logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Може ли стар мерцедес со АМГ кит да ви ја разгори страста за карваните? (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Ова е еден од оние автомобили кои се одвојуваат од толпата и покрај годините и скромната, практична намена. Надворешноста е обоена во сребрена боја и има АМГ кит кој се состои од спортски браници и странични „завеси“.

Од визуелни додатоци има и проѕирни трепкачи, црни предна маска, амблем на хаубата и носачи на покривот. Тркалата се 18-инчни и се исто така обоени во црно, за да одговараат на затемнетите прозорци.

Внатрешноста изгледа беспрекорно. Ставени се кожни електрични седишта од W124 500Е моделот, има дрвени украси и рачка на менувачот, автоматско одржување на брзината и клима-уред.

Под хаубата се наоѓа 3,0-литарскиот М103 мотор, со четирибрзински автоматски менувач.

Единствениот проблем е што автомобилот се продава во САД.

Themes
ICO