Macedonia

[НМСМ] Предлог младински мерки до подмладоците на политичките партии за претстојните избори во 2020 | Радио МОФ

Иновативност - пред: 3 часа

Го знаете оној цитат од Кенеди: Не прашувај што може државата да направи за тебе, прашај се што можеш ти да направиш за државата? Инспирирани од оваа мисла, ние во Волонтерски Центар Скопје долго размислувавме како би можеле да создадеме платформа ...

Радио МОФ - тукушто објавено

Националниот младински совет на Македонија, како организација која обединува 48 организации ширум државата активно работи во насока на подобрување на состојбата на младите. За таа цел, НМСМ изготви предлог мерки кои ги испрати до сите подмладоци на ...