Macedonia
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Нови одрони кај делчевското село Очипала | Бриф

Бриф - пред: 6 часа

Нови одрони вечерва повторно блокираат дел од коловозот на патниот правец Делчево – Македонска Каменица.Појавата е најизразена по првите свиоци кај месноста Очипала каде поради големите камења кои блокираат дел од коловозот сообраќајот се одвива по ...

Слободен Печат - пред: 13 часа

Отстранета опасноста на коловозот од Регионалниот пат Делчево – М.Каменица кој како дел од магистралата А3 од утрово беше зафатен од појава на одрони на повеќе локации. Од „Македонија пат” кои благовремено интервенираа информираа дека поради дождот ...

Канал5 - пред: 13 часа

Отстранета опасноста на коловозот од Регионалниот пат Делчево – М.Каменица кој како дел од магистралата А3 од утрово беше зафатен од појава на одрони на повеќе локации. Од „Македонија пат” кои благовремено интервенираа информираа дека поради дождот ...

Курир - пред: 6 часа

Нови одрони вечерва повторно блокираат дел од коловозот на патниот правец Делчево – Македонска Каменица. Појавата е најизразена по првите свиоци кај месноста Очипала каде поради големите камења кои блокираат дел од коловозот сообраќајот се одвива по ...

ТВ21 - пред: 5 часа

Нови одрони вечерва повторно блокираат дел од коловозот на патниот правец Делчево – Македонска Каменица. Појавата е најизразена по првите свиоци кај месноста Очипала каде поради големите камења кои блокираат дел од коловозот сообраќајот се одвива по ...

24 Вести - пред: 5 часа

Нови одрони вечерва повторно блокираат дел од коловозот на патниот правец Делчево – Македонска Каменица. Појавата е најизразена по првите свиоци кај месноста Очипала каде поради големите камења кои блокираат дел од коловозот сообраќајот се одвива по ...

Centar - пред: 5 часа

Нови одрони вечерва повторно блокираат дел од коловозот на патниот правец Делчево – Македонска Каменица.Појавата е најизразена по првите свиоци кај месноста Очипала каде поради големите камења кои блокираат дел од коловозот сообраќајот се одвива по ...

Канал5 - пред: 5 часа

Нови одрони вечерва повторно блокираат дел од коловозот на патниот правец Делчево – Македонска Каменица. Појавата е најизразена по првите свиоци кај месноста Очипала каде поради големите камења кои блокираат дел од коловозот сообраќајот се одвива по ...

Нетпрес - пред: 5 часа

Нови одрони вечерва повторно блокираат дел од коловозот на патниот правец Делчево – Македонска Каменица. Појавата е најизразена по првите свиоци кај месноста Очипала каде поради големите камења кои блокираат дел од коловозот сообраќајот се одвива по ...

Press24 - пред: 13 часа

Отстранета опасноста на коловозот од Регионалниот пат Делчево – М.Каменица кој како дел од магистралата А3 од утрово беше зафатен од појава на одрони на повеќе локации. Од „Македонија пат” кои благовремено интервенираа информираа дека поради дождот ...

24Инфо - пред: 17 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

Сител - пред: 17 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

Независен - пред: 17 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

Канал5 - пред: 17 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

Курир - пред: 17 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскотo село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

Press24 - пред: 17 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

Фокус - пред: 17 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

Опсервер - пред: 17 часа

– Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

ММС - пред: 17 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

Lider - пред: 17 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

Скопје инфо - пред: 17 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...

MakPress - пред: 16 часа

Ситни и поголеми одрони го попречуваат сообраќајот на магистралата А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица. Одроните се најизразени веднаш по свиокот кај делчевскот село Очипала, додека појавата е забележлива на околу 20 места долж патниот ...