Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Петровска за „Само вистина“: Не се потребни предвремени избори, стабилно парламентарно мнозинство и Влада ќе ги завршат започнатите процеси | Бриф

Бриф - пред: 19 мин

СДСМ од минатиот пат го избира претседателот на непосредни избори, каде што право на кандидатура имаат сите оние што ги исполнуваат условите, истакна пратеничката на СДСМ Славјанка Петровска, во емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија.

Локално - пред: 1 час

СДСМ го бира претседателот на партијата на непосредни избори и секој кој што смета дека може да даде придонес од позицијата претседател на партијата, може да ја поднесе својата кандидатура и да ја образложи својата програма пред членовите, истакна ...

Centar - пред: 56 мин

-СДСМ го бира претседателот на партијата на непосредни избори и секој кој што смета дека може да даде придонес од позицијата претседател на партијата, може да ја поднесе својата кандидатура и да ја образложи својата програма пред членовите, истакна ...

Zoom - пред: 56 мин

„На последниот Централен одбор утврдивме дека оставката е констатирана. Оставката не е дискутабилна и роковите течат за избор на нов претседател. И роковите за оставка од премиерската функција ќе почне да тече, но моравме да осигураме стабилност и ...

Press24 - пред: 17 мин

СДСМ од минатиот пат го избира претседателот на непосредни избори, каде што право на кандидатура имаат сите оние што ги исполнуваат условите, истакна пратеничката на СДСМ Славјанка Петровска, во емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија.