Macedonia

Полицискиот синдикат незадоволен од одлуката на Влада, бараат исплата на бонусот од 15 илјади денари | Телма

Телма - тукушто објавено

Владата не ги почитува полициските служебници и не го цени нивниот труд како и секојдневната изложеност на опасности и ризици при патролирањето, контролите и обезбедувањето на лицата кои се во карантин сметаат од Синдикатот на Полицијата.

Алфа - пред: 1 час

Синдикатот на полицијата со критика до власта која според нив со вчерашното отфрлање на паричната награда за полицајците само покажала дека не го цени трудот на вработените во МВР. Лути се и на премиерот Оливер Спасовски кој вчера изјави дека ...

360 степени - пред: 4 часа

Владата покажа дека воопшто не ги почитува вработените во МВР, обвинуват од Независниот синдикат на полицијата и бараат да се донесе одлука за паричен надоместок за полицајците, кои велат, се во први редови во борбата со ковид-19.

По изјавата на министерката за финансии дека на полициските службеници нема да им бидат доделени бонуси во висина од 15.000 денари, со реакција до Владата се јавија од Синдикат на полицијата во Македонија.

Веруваме и дека после завршувањето на кризата, дополнително повторно ќе бидат наградени работниците во МВР, велат од Синдикатот. Синдикатот на полицијата реагира на вчерашната изјава на министерката за финансии околу исплатата на награда за ...

Македонскиот полициски синдикат утрово излезе со реакција околу барањата за награда на полицајците за учеството во борбата против ковид-19 и тврди дека во повеќе наврати досега барале од министерот за внатрешни работи Наќе Чулев на сите вработени во ...

Раководството на Македонскиот полициски синдикат во периодот кој што измина на повеќе наврати од министерот Чулев покрај низата барања, бараше на сите вработени во Министерството за внатрешни работи поради посебен допринес во борбата со Covid 19, да ...

Синдикатот на одбраната и безбедноста испрати барање за исплата на награда за припадниците на МО и АРМ, до Претседателот на државата, до Владата и до министерот за одбрана на Република ...

Синдикатот на одбраната и безбедноста испрати барање за исплата на награда за припадниците на МО и АРМ, до Претседателот на државата, до Владата и до министерот за одбрана на Република Македонија.

Синдикатот на одбраната и безбедноста испрати барање за исплата на награда за припадниците на МО и АРМ, до Претседателот на државата, до Владата и до министерот за одбрана на Република Македонија.

Синдикатот на одбраната и безбедноста испрати барање за исплата на награда за припадниците на МО и АРМ, до Претседателот на државата, до Владата и до министерот за одбрана на Република Северна Македонија.

Синдикатот на одбраната и безбедноста испрати барање за исплата на награда за припадниците на МО и АРМ, до Претседателот на државата, до Владата и до министерот за одбрана на Република Македонија.

Синдикатот на одбраната и безбедноста испрати барање за исплата на награда за припадниците на МО и АРМ, до Претседателот на државата, до Владата и до министерот за одбрана на Република Македонија.

Раководството на Македонскиот полициски синдикат во периодот кој што измина на повеќе наврати од министерот Чулев покрај низата барања, бараше на сите вработени во Министерството за внатрешни работи поради посебен допринес во борбата со Ковид-19, да ...

Раководството на Македонскиот полициски синдикат во периодот кој што измина на повеќе наврати од министерот Чулев покрај низата барања, бараше на сите вработени во Министерството за внатрешни работи поради посебен допринес во борбата со Ковид-19, да ...

Раководството на Македонскиот полициски синдикат реагира по повод најавите за награда на полициските службеници од 15.000 денари предложени од министерот Наќе Чулев, а за кои вчера министерката за финансии Нина Ангеловска рече дека „не ...

Раководството на Македонскиот полициски синдикат во периодот кој што измина на повеќе наврати од министерот Наќе Чулев, бараше на сите вработени во Министерството за внатрешни работи поради посебен придонес во борбата со Ковид 19, да им се исплати ...

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

За нас како единствен репрезентативен синдикат на полицијата сумата од 15.000,оо денари е потценувачка и омаловажувачка поради што од министерот бараме под итно да изнајде начин и парични средства и на сите вработени во МВР да им се исплати парична ...

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин, за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Скопје, 22 мај 2020 () – Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин, за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев, да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Раководството на Македонскиот полициски синдикат во периодот кој што измина на повеќе наврати од министерот Чулев покрај низата барања, бараше на сите вработени во Министерството за внатрешни работи поради посебен допринес во борбата со Ковид-19, да ...

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин да се обезбедат пари за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Раководството на Македонскиот полициски синдикат во периодот кој што измина на повеќе наврати од министерот Чулев покрај низата барања, бараше на сите вработени во Министерството за внатрешни работи поради посебен допринес во борбата со ковид-19, да ...

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Македонскиот полициски синдикат не се согласува со предлог-уредбата на министерот за внатрешни работи Наќе Чулев за 15.000 денари еднократна награда за ангажираноста во периодот на корона-кризата.

Соопштение на Македонскиот полициски синдикат: Раководството на Македонскиот полициски синдикат во периодот кој што измина на повеќе наврати од министерот Чулев покрај низата барања, бараше на сите вработени во Министерството за внатрешни работи ...

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Раководството на Македонскиот полициски синдикат во периодот кој што измина на повеќе наврати од министерот Чулев покрај низата барања, бараше на сите вработени во Министерството за внатрешни работи поради посебен допринес во борбата со Covid 19, да ...

Синдикатот на полицијата реагира на вчерашната изјава на министерката за финансии околу исплатата на награда за полициските службеници и бара Владата на денешната седница да го прифати барањето на министерот Наќе Чулев за исплата на еднократен ...

Скопје, 22 мај 2020 () – Синдикатот на полицијата реагира на вчерашната изјава на министерката за финансии околу исплатата на награда за полициските службеници и бара Владата на денешната седница да го прифати барањето на министерот Наќе Чулев за ...

Синдикатот на полицијата реагира на вчерашната изјава на министерката за финансии околу исплатата на награда за полициските службеници и бара Владата на денешната седница да го прифати барањето на министерот Наќе Чулев за исплата на еднократен ...

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

Синдикатот на полицијата реагира на вчерашната изјава на министерката за финансии околу исплатата на награда за полициските службеници и бара Владата на денешната седница да го прифати барањето на министерот Наќе Чулев за исплата на еднократен ...

Македонскиот полициски синдикат бара од министерот за внатрешни работи да најде начин за да обезбеди парични средства за исплата на награда од најмалку 25.000 денари за сите вработени во Министерството за внатрешни работи.

ММС - пред: 3 часа

Разочарани што владата на својата вчерашна седница не одлучи на полициските службеници да им додели парична награда линерано по 15.000 денари, Независниот полицискиот синдикат денеска на прес конференција му се обрати на својот поранешен министер, а ...

Football news:

Real Madrid held a team training session for the first time since March
ESPN reporter: Arsenal did not offer Aubameyang a new contract
Lucas Vasquez: Real Madrid have 11 finals ahead of them. I hope we can win the title
Liverpool confirmed that they will finish the season in New Balance
Zlatan will return to Italy on Wednesday or Thursday for a routine check-up with doctors in Milan
Manchester United will try to buy Sterling if he leaves city. In the short list United – Sancho, Grealish and Rodon (The Independent)
Liverpool players got down on one knee in memory of the deceased Floyd George