Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Речица: 60% од луѓето од Македонија сметаат дека Ковид-19 е создаден за да не контролираат

Вечерва во „Клик Плус“ на ТВ21, Влора Речица, една од авторките на најновото истражување на Институтот за демократија со наслов „Човек од народот“, која истакна дека дури 60% од македонските граѓани веруваат дека ковид-19 е направен за да не контролираат.

„Дури 60% од граѓаните на нашата држава, сметаат дека ковид-19 е креиран во лабораторија, и служи за со него да нѐ контролираат“, рече Речица.