logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Рекорди на факултетите: За 19 години - 14 000 помалку студенти | Окно

Студентите на Филозофскиот факултет за запишување на летниот семестар во учебната 2019/2020 година добија дополнителен услов за запишување. Во соопштението на факултетот стои дека треба да уплатат дополнителни 100 денари за студентското собрание.

Министерството за наука и високо образование на Русија и Федералната агенција „Россотрудничество“ објавија конкурс за прием на државјани на Македонија и руски државјани кои постојано живеат во Македонија за школување во Русија во учебната 2020/2021 ...

Окно - пред: 48 мин

Годинава на насоката наставна хемија при Природно-математички факултет во Скопје се запишал само еден студент. Додека на студиите по новинарство на Правниот факултет „Јустинија Први„ во Скопје имало само 12 бруцоши, што е досега најмала бројка на ...

Themes
ICO