logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Руски хокеар доби калашников затоа што беше најдобар играч на натпреварот! (ВИДЕО)

Ижстал Ижевск со 3-2 го победи ривалот Челмет, најголемите заслуги за триумфот ги има голманот Кнонов.

Победата толку им значела што голманот доби пушка АК-47. Можеби изгледа бизарно во денешно време, но очигледно дека во Русија и тоа е можно.

На Савели Кононов пушката му беше предадена од капитенот на тимот бидејќи од соиграчите бил изгласан за играч на мечот.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO