logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

Утре ќе биде затворена делницата Подмоље-раскрсница Мислешево | Макфакс

Макфакс - пред: 2 часа

Поради изведување на градежни активности, сообраќајот на магистралниот пат А3, делница Подмоље- раскрсница Мислешево (Еуротел), утре (недела) во периодот од 08:00 до 17:00 часот ќе биде затворен, соопшти АМСМ.

OhridNews - пред: 7 часа

Поади изведување на градежни активности сообраќајот на магистралниот пат А3, делница клучка Подмоље-раскрсница Мислешево (Еуротел), на 26.01.2020 година (недела) во периодот од 08:00 до 17:00 часот ќе биде затвотрен.

MTM - пред: 57 мин

Поради изведување на градежни активности, сообраќајот на магистралниот пат А3, делница Подмоље- раскрсница Мислешево (Еуротел), утре (недела) во периодот од 08:00 до 17:00 часот ќе биде затворен, соопшти АМСМ.

24Инфо - тукушто објавено

Поради изведување на градежни активности, сообраќајот на магистралниот пат А3, делница Подмоље- раскрсница Мислешево (Еуротел), утре (недела) во периодот од 08:00 до 17:00 часот ќе биде затворен, соопшти АМСМ.

Themes
ICO