Почитувани, Ве повикувам во недела на 17-ти октомври масовно да излеземе, да го дадеме својот глас, бидејќи време е да се обединиме сите заедно, време е за нова енергија, со многу проекти за поубаво утре за жителите на општина Валандово, затоа што нашите граѓани го заслужуваат тоа, пишува на Фејсбук, Тони Узунов, кандидат за градоначалник на општина Валандово од ВМРО-ДПМНЕ.