logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Macedonia

(ВИДЕО) Бонд 25: Открива ли трејлерот кој ќе го наследи Даниел Крег?

Од:

Конечно е објавен долгоочекуваниот трејлер за „No Time To Die“, последниот во кој Даниел Крег го отелотворува Џејмс Бонд.

Во најавите, го гледаме Рами Малек во улога на главниот негативец, но и актерката Лашана Линч во улога на нов агент .

Списанието „Wired“ ја наведува можноста дека е откриено дека таа можеби е новиот агент 007 откако Крег ќе ја напушти франшизата.

Themes
ICO