Macedonia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Во 2022 најголем буџет за дипломатијата | МКД

МКД - пред: 36 мин

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска го претстави Буџетот на Министерството за надворешни работи за 2022 година кој воедно преставува историски најголемиот буџет на МНР, со кој не само што се прекинува праксата за намалување на ...

Независен - пред: 36 мин

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, на денешната прес конференција го претстави Буџетот на министерството за надворешни работи за 2022 година кој воедно преставува историски најголемиот буџет на МНР, со кој не само што се прекинува ...

ТВ21 - пред: 26 мин

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, на денешната прес конференција го претстави Буџетот на министерството за надворешни работи за 2022 година кој воедно преставува историски најголемиот буџет на МНР, со кој не само што се прекинува ...

Мета - пред: 16 мин

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, на денешната прес конференција го претстави Буџетот на министерството за надворешни работи за 2022 година за кој како што рече, преставува историски најголемиот буџет на МНР.

Канал5 - тукушто објавено

Буџетот на МНР за 2022 година е предвиден на една милијарда и шестотини и педесет милиони денари, или околу 27 милиони евра. Министерот за надворешни работи, Бујар Османи, на денешната прес конференција го претстави Буџетот на министерството за ...

360 степени - тукушто објавено

Буџетот на МНР за 2022 година е предвиден на една милијарда и шестотини и педесет милиони денари, или околу 27 милиони евра, што претставува зголемување од нешто над 360 милиони денари, или околу шест милиони евра, рече Османи на денешната ...