Macedonia
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

(ВО ЖИВО) Миликије Халими: Во 4 години, сработив повеќе од сите мажи заедно во претходните 20 години, затоа гласаме за Најдоброто! | Бриф

Бриф - пред: 51 мин

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина “Најдоброто за нашата општина” истакна декаи во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 ...

+инфо - пред: 47 мин

На самиот крај Миликије ги повика своите сограѓаните да го заокружат бројот 9, бројот на надеж, бројот на гордоста, бројот што ќе ѝ даде можност да продолжи уште посилно да работи за ...

Канал5 - пред: 49 мин

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина истакна дека и во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 години.

Република - пред: 45 мин

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина „Најдоброто за нашата општина” на СДСМ истакна дека и во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните ...

24Инфо - пред: 41 мин

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина “Најдоброто за нашата општина” истакна декаи во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 ...

Centar - пред: 25 мин

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина “Најдоброто за нашата општина” истакна декаи во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 ...

Вечер Прес - тукушто објавено

Работевме напорно, иако бевме во пандемија. Вие сте сведоци како беше Арачиново пред четири години, и како е сега. Споредбата е како ден и ноќ. Другите пред нас, ја злоупотребувале локалната власт.