LIVE. Thorisson maakt er vlak na rust 2-0 van, Beerschot virtueel leider

©  BELGA

Ook in de Challenger Pro League rolt de balt alweer. Zaterdagavond ontvangt Beerschot het Deinze van clubambassadeur Denis Prychynenko. Mits winst tegen de Oost-Vlamingen klimt Beerschot (voor even?) naar de leidersplaats in onze tweede klasse. Volg alle actie hier LIVE.

• 3 minuten geleden

Baeten zet voor en aanvoerder Sanusi lijkt de 3-0 binnen te koppen, maar Miras zit er in extremis nog met de vingers bij. Wat een start aan de tweede helft van Beerschot.

• 4 minuten geleden

• 6 minuten geleden

De kop is eraf voor de IJslandse nieuwkomer. Na zijn goal in de bekermatch op Knokke scoort Thorissonop een afleggertje van Baeten nu ook zijn eerste competitiegoal in het Olympisch Stadion. 2-0!

• 7 minuten geleden

Een hoekschop belandt op de hiel van Fraser, Miras raapt op voor er een Beerschotter tussenzit.

• 11 minuten geleden

De 22 spelers zijn weer buiten en we zijn vertrokken voor de tweede helft. Kan Beerschot de zuinige voorsprong vasthouden?

• 19 minuten geleden

• 24 minuten geleden

• 25 minuten geleden

Baeten kopt nog een boogballetje in de handen van Miras, onvoldoende voor een tweede treffer. Ref Willems vindt extra tijd niet nodig en laat meteen daarna het rustsignaal weerklinken. Beerschot mag in de tweede helft een 1-0-voorsprong verdedigen.

• 30 minuten geleden

Een nieuwe vrije trap voor Beerschot komt in de box en Fraser trekt Verlinden tegen de grond: penalty. Topschutter Baeten zet Miras op het verkeerde been met een schot in de rechterbenedenhoek: 1-0!

• 31 minuten geleden

• 34 minuten geleden

Dan toch nog eens Beerschot. Rigo mikt zijn vrije trap naar de rechterhaak, Miras kan al bij al makkelijk pakken.

• 38 minuten geleden

Een gelijkaardige fase als hiernet: Van Landschoot trapt vanop de links, opnieuw voorlangs. Een minuut later trapt hij recht op doelman Lathouwers. Dat zijn nu al drie kansen voor Van Landschoot.

• 39 minuten geleden

Dubbel gevaar van Deinze! De Belder zet Lathouwers aan het werk met een verraderlijk afstandsschot, in de rebound trapt Van Landschoot net voorlangs.

• 44 minuten geleden

Verlinden legt nog maar eens een voorzet in de box. Thorisson en vervolgens Seydoux willen trappen, maar ze vinden allebei een verdediger op hun weg.

• Één uur geleden

Antonio Calderon, die zijn debuut maakt als T1 van Deinze, is zeer aanwezig. Constant staat hij instructies te roepen voor zijn dugout. Wieland kijkt voorlopig stoïcijns toe.

Verlinden kapt naar binnen en legt een voorzet op het hoofd van Baeten, maar die raakt de bal niet goed. Ver naast.

De Belder wil uithalen, maar trapt los naast de bal. Even later krijgt Hendrickx zijn vrije trap niet binnen het kader.

De bal gaat snel op en neer in deze beginfase én we hebben toch ook al een (afgekeurde) goal gezien.