Belgium

Beerschot-ambassadeur Denis Prychynenko trekt naar 1B-club Deinze

 

  ©  KMSK Deinze media

Denis Prychynenko blijft in België aan de slag. De gewezen verdediger van Beerschot tekende een contract bij KMSK Deinze, dat actief is in de 1B Pro League.

Denis Prychynenko was de voorbije vijf seizoenen actief bij Beerschot, maar het bestuur besloot om zijn aflopende contract niet te verlengen. De club benoemde de beenharde verdediger vanwege zijn staat van dienst wel tot ambassadeur.

 

  ©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Volgend seizoen komt hij opnieuw uit in 1B, want de Duitse Oekraïner gaat aan de slag bij het ambitieuze KMSK Deinze, de club waar Wim De Decker T1 is. Prychynenko tekende er voor twee seizoenen met optie op nog een extra seizoen.

“Ik ken 1B goed en het is allesbehalve een gemakkelijke reeks, want het des te aantrekkelijker maakt voor mij”, reageerde Prychynenko op de webstek van Deinze. “Het is ook vooral de sportieve visie van de coach die me aanspreekt en overhaald heeft om hier te tekenen. Ik ben er klaar voor, ja!”

“Ik ben heel tevreden. Deinze is een club met veel ambitie. De onderhandelingen verliepen vlot”, voegde hij er nog aan toe.

LEES OOK:

• Prychynenko verlaat Beerschot door grote poort: “Ik sta hier sneller terug dan je denkt”

• Denis Prychynenko blijft betrokken bij Beerschot als ambassadeur

Football news:

Schotland coach Clarke: er waren veel goede momenten tijdens de groepsfase, maar geen punten gescoord
Engeland is de meest saaie groep winnaars in de geschiedenis. Twee doelpunten waren genoeg! En op het WK werden de Italianen ooit de eerste met één
Dalic - aan de fans na het bereiken van de Euro Play-offs: u bent onze kracht, en wij zullen uw trots zijn
Modric werd de jongste en oudste doelpuntenmaker in Kroatië bij de Euro
Tsjechische coach Shilgava: We kwamen uit de groep en vochten met Engeland voor de eerste plaats. We kregen wat we wilden
Gareth Southgate: Engeland wilde de groep winnen en blijven spelen op Wembley-en het is gelukt
Luka Modric: als Kroatië zo speelt, zijn we gevaarlijk voor iedereen