Belgium

Belg dood teruggevonden na zwempartij in Portugal

Het lichaam van de jonge Belg die vrijdagmiddag tijdens een zwempartij in moeilijkheden kwam, is teruggevonden. Dat melden Portugese media.

De maritieme hulpdiensten kregen vrijdag een melding vanuit Vila do Bispo, een gemeente in het district Faro. Het is een man die in de buurt aan het wandelen is die ziet hoe twee zwemmers in de problemen raakten. De twee waren in rotsachtig gebied voor het strand van Paraia das Furnas in de problemen gekomen.

Het bleek te gaan om een Duitse man en een Belg tussen de 20 en 30 jaar. De Duitser, slaagde er nog in om zelf terug naar het strand te zwemmen. Hij had geen medische hulp nodig. Maar de andere, een twintiger met zowel de Belgische als de Canadese nationaliteit, verdween in zee.

De hulpdiensten zetten meteen een reddingsactie op til, maar toen de avond viel, moesten ze die stopzetten. Dit weekend werd er verder gezocht met boten, maar ook langsheen de kust en met een helikopter. Het lichaam van de man werd zondag gevonden ten westen van het strand Boca do Rio. De politie kon nog niet definitief bevestigen dat het om de vermiste Belg ging maar zei wel dat hij dezelfde fysieke kenmerken had.

Football news:

Messi is nog steeds aan de top. Met zulke spelers moeten we hopen dat ze niet de beste dag hebben
De cijfers van Robert Lewandowski, die niet alleen de locomotief
Wie wordt de topscorer in de Champions League? Lewandowski of Holand? Weet u wie de topscorer van de Champions League wordt?
La Liga President over het vertrek van Ronaldo en Neymar: het is beter om te vertrekken vanwege belastingen dan vanwege iets anders
Kane en Son gaven elkaar 29 assists in de Premier League. Alleen Lampard en Drogba (36) deden het vaker Tottenham Striker Harry Kane maakte een assist voor teamgenoot Son Heung-Min
Veron over Messi: spelen in Barca geeft hem ongemak
Mitryushkin op weg naar Fortuna: Duitsland is een land van goal Keepers. Ik kan hier veel leren, nieuwkomer van Fortuna Anton Mitryushkin deelde zijn emoties door zich bij een nieuwe club aan te sluiten. Ik ben blij en dankbaar om deel uit te maken van deze grote club en om de volgende stap in mijn ontwikkeling hier te kunnen zetten. Duitsland is een land van goal Keepers, dus ik weet zeker dat ik hier veel kan leren. Toen ik hier vorige week trainde, merkte ik de aangename sfeer in het team. Dus ik dacht niet twee keer na toen mij deze kans werd geboden, zei de Rus