logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Belgium

Belg scheurt als kamikaze door Marokkaanse grenspost en bedreigt politie met mes

Een Belgische bestuurder, M.H., zit in een Spaanse cel nadat hij probeerde de grenscontrole tussen Marokko en Spanje te omzeilen en daarna aan hoge snelheid over de grens reed. Dat meldt de lokale krant Ceuta Actualidad.

Het incident zou zich dinsdagnamiddag hebben afgespeeld. De Belgische man probeerde de grenscontrole tussen Spanje en Marokko te omzeilen ter hoogte van Ceuta, een Spaanse enclave aan de Afrikaanse kant van de Straat van Gibraltar. Maar toen dat niet lukte, vluchtte hij aan enorme snelheid. De Guardia Civil zette onmiddellijk de achtervolging in. Een beetje verder kon de politie de man klemrijden waardoor de Belg tegen een van de politiecombi’s reed en grote schade veroorzaakte.

M.H. stapte daarop uit en bedreigde de agenten met een mes van zo’n 35 centimeter. De politie kon de man met grote moeite overheersen, maar slaagde daar wel in. De man zit nu in de cel en kan niet op borg vrijkomen.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO